Kundetransformasjoner

Telepresence-løsninger etter bransje

Alle bransjer trenger bedre samarbeid. Og bedrifter som bruker Cisco TelePresence-løsninger, kan redefinere hva samarbeid virkelig betyr Se nedenfor for å finne din bransje og få vite hvordan telepresence og våre andre samarbeidsteknologier forvandler hvordan vi lever, arbeider og lærer.


Utdanning

Utdanning

Telepresence, nestegenerasjons videokonferanser, brukes til fjernundervisning, virtuelle reiser i felten, faglig utvikling og for å gi viktige utdanningsinstitusjoner større rekkevidde.

Få vite mer om våre kunder i utdanningssektoren

Finans

Finans

Finanssektoren bruker telepresence for å diskutere tidskritiske investeringsmuligheter og sette eksperter i kontakt med lokale bankfilialer for å gi fjernrådgivningstjenester i sanntid.

Få vite mer om våre kunder i finanssektoren

Helsevesen

Helsevesen

Helseinstitusjoner bruker telepresence til å forbedre pleiekvaliteten, kunne gi mer pleie til flere pasienter, redusere kostnader og muliggjøre kontinuerlig medisinsk videreutdanning.

Få vite mer om våre kunder i helsevesenet

Produksjon

Produksjon

Produsenter bruker telepresence til å feilsøke problemer i sanntid, designe og utvikle produkter med økt effektivitet og redusert tid til marked.

Få vite mer om våre kunder i produksjonen

Offentlig sektor

Offentlig sektor

Regjeringer over hele verden bruker visuell kommunikasjon, inkludert telepresence, til å fremme telearbeidsprogrammer, skape samsvar mellom etatene, gi ansatte mer tilgang til eksperter og svare i sanntid på spørsmål vedrørende offentlig sikkerhet på en sikrere måte.

Få vite mer om våre kunder i regjeringer og i offentlige sektorer

Andre bransjer

Andre bransjer

Få vite hvordan kunder innen energi, jus, medier og underholdning, profesjonelle tjenester, handel og forbruksvarer bruker telepresence til å forvandle bransjen.

Få vite mer om kunder i andre bransjer som vi bidrar til å forvandle