Bedriftsnettverk

Akselerer bedriftens vekst

Nettverksinfrastrukturer har tradisjonelt blitt opprettet med spesialbygde komponenter og løsninger. Disse komponentene og løsningene ble optimert for sin tiltenkte ytelse, f.eks. hastighet, båndbredde, trusselhåndtering eller tjenestedistribusjon. De sørger effektivt for nødvendige tilkoblings- og nettverkstjenester for å drive bedriften.

I dag har vi imidlertid et Internett av alt. Antall enheter, nettskyer og elementer koblet til nettverket er forventet å øke sterkt. Hvis du vil hjelpe bedriften med å overvinne den overhengende kompleksiteten og fremme bedriftens vekst, må du begynne å forenkle nettverksinfrastrukturen nå.

Levering og orkestrering av nettverkstjenester må virke i en større målestokk, men samtidig være enkel nok for rask distribusjon. I stedet for å drifte bedriftsnettverksinfrastrukturen per enhet bør man ha tilgang til infrastrukturen gjennom et sentralisert kontrollpunkt. IT-avdelingen bør innføre en mer automatisert klargjøringsmodell av hele nettverket som en enkelt enhet for å respondere raskt på nye vekstmuligheter.

Arkitekturen i Cisco ONE-bedriftsnettverk (Open Network Environment) kan hjelpe.

Fang opp nye forretningsmuligheter

Arkitekturen i Cisco ONE-bedriftsnettverk (Open Network Environment) transformerer IT gjennom en åpen, programmerbar og applikasjonssentrert plattform. Ved hjelp av denne arkitekturen kan du dra nytte av nye forretningsmuligheter gjennom:

  • Tilkoblede mobilopplevelser
  • Nettskytjenester
  • Brukerutviklede applikasjoner

Du kan øke bedriftens smidighet og raskt distribuere avanserte tjenester gjennom overlegen nettverksprogrammerbarhet. Denne arkitekturen beskytter også den eksisterende nettverksinvesteringen din ettersom den er bygd med en omfattende og bransjeledende portefølje for:

  • Svitsjing
  • Ruting
  • Mobilitet
  • Sikkerhet

BYOD og mobilitet

Gjør trenden med bruk av egne enheter (BYOD) og mobilitet til et konkurransefortrinn. Gi de ansatte verktøy og applikasjoner til å forbedre sin egen ytelse. Tilby kundene dine en overlegen mobilopplevelse, gjør kundelojaliteten dypere og øke fortjenesten.

Administrerte nettskytjenester

Forbedre applikasjonsopplevelsen med dine private, hybride og offentlige nettskydistribusjoner. Bruk de intelligente mulighetene i nettverket til å forbedre nettskytjenesten og applikasjonsleveringen.

Optimale applikasjonsopplevelser

Gi brukerne en svært sikker tilkobling til applikasjoner hvor som helst. Applikasjonssentrerte nettverk reduserer båndbreddeforbruket, gir lavere ventetid og forenkler administrasjonen.

Tilkoblede mobilopplevelser

Få bedre tilknytning til kundene og forbedre deres opplevelse. Cisco Connected Mobile Experiences bruker avanserte mobile muligheter og stedsbaserte tjenester.

IT-enkelhet og programmerbarhet

Engasjer kundene og legg til rette for kjøp gjennom nye applikasjoner og tjenester. Åpne APIer og programmerbarhet gir omfattende tilgang til nettverksressurser i hele bedriften.

Øk IT-innvirkningen på bedriften

Se hvordan IT kan tilpasse nettverksstrategier for å oppfylle bedriftskrav.

Vis resultater fra undersøkelsen

Skap en ny nettverkstilgang

Kombiner trådløse og kablede teknologier samt sikkerhetsteknologier i et system med enhetlig tilgang.

Vis utformingsveiledningen

Kontakt oss

Del