Cloud computing

Cisco ONE Webcast over OpenFlow

Vooraanstaande technologie-experts bespreken de voordelen en hun rol bij open netwerken.

Cisco ONE Webcast over OpenFlow
Cisco ONE Webcast over OpenFlow

Verhalen van cloud-klanten

Klanten praten over de successen die ze hebben geoogst dankzij Cisco cloud computing-technologieën.

Wat houdt cloud computing in?

Een cloud is een krachtige combinatie van cloud computing, netwerk, opslag, beheeroplossingen en zakelijke toepassingen die een nieuwe generatie IT- en particuliere services faciliteren. Deze services zijn op verzoek beschikbaar en worden voordelig geleverd, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of functionaliteit.

In plaats van data naar een enkele cloud te verplaatsen, bieden wij een onderling verbonden "wereld van vele clouds". Hierdoor krijgen mensen toegang tot cloudservices op elk gewenst moment, via elk apparaat en overal ter wereld.

Om optimaal te profiteren van cloud computing, moeten ondernemingen hun IT-strategie aanpassen om een grotere zakelijke meerwaarde te behalen dankzij de verbeterde kostenbesparing en grotere productiviteit die cloudservices bieden. Serviceproviders moeten services op het gebied van cloud computing aanbieden en bewaken om hun klanten nog effectiever te bedienen en de winstgevendheid te verhogen.

Cloud computing nader bekeken

Waarom dit belangrijk is

Het vinden van een oplossing voor de grootste zakelijke en technologische uitdagingen van vandaag vereist een aanpak waarbij de drie fundamenten van cloud computing volledig wordt geïntegreerd: toepassingen en services, datacenters en netwerken. Deze aanpak moet in de pas blijven lopen met de veranderende markttrends, die een grotere elasticiteit, flexibiliteit en snelheid vereisen om de evolutie te ondersteunen in weken of maanden, niet in jaren.

Gedetailleerd
Cloud computing: waarom Cisco?

Waarom u voor Cisco moet kiezen

Cisco helpt u een wereld van vele clouds mogelijk te maken, waarbij mensen en organisaties binnen, tussen en voorbij clouds met de gebruiker verbonden zijn. Alleen Cisco en onze partners leveren samenwerkingsoplossingen waarin de mens centraal staat, met een veilige gebruikerservaring, een dynamische en efficiënte cloudinfrastructuur, een contextafhankelijke beveiliging en een snellere implementatie.

Door het gebruik van Cisco-tools en -resources kunnen ondernemingen een privécloud opbouwen die de productiviteit verbetert en de kosten vermindert. Daarnaast kan Cisco serviceproviders helpen profiteren van nieuwe zakelijke kansen voor het te gelde maken van services op het gebied van cloud computing, door het aanbieden van gehoste services op een openbare cloud.

De klant van vandaag wordt geconfronteerd met zakelijke uitdagingen op het gebied van groei, kostenbewaking en mobiliteit. Cisco en onze wereldwijde strategische partners bieden een op technologie gebaseerde aanpak voor het oplossen van zakelijke problemen door samenwerking met toegewijde partners.

Waarom Cisco?
Cloud computing: implementatie

Aan de slag

  • Ontdek wat cloud computing voor uw organisatie kan betekenen.
  • Bepaal welke aanpak van cloud computing het beste bij u past: een openbare cloud gebruiken, een privécloud bouwen of een hybride cloud implementeren.
  • Ontwikkel een uitgebreid plan en zet uw visie om in werkelijkheid.

Samen met haar partners biedt Cisco professionele en technische Cloud Enablement-services om het bouwen en implementeren van oplossingen voor cloud computing eenvoudig te maken, cloudservices aan te bieden of toepassingen op door partners gehoste clouds of de Cisco Collaboration Cloud te gebruiken.

Implementatie

Cisco ONE Webcast over OpenFlow

Om deze video te bekijken hebt u Adobe Flash Player 8 met JavaScript nodig.

Flash-player downloaden

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner