Cloudoplossingen

Bij de overgang naar de cloud maakt elke organisatie specifieke afwegingen, gebaseerd op haar unieke behoeften. Bijvoorbeeld:

  • het consolideren van middelen
  • het standaardiseren van bedrijfsprocessen
  • het virtualiseren van de omgeving
  • het automatiseren van de servicelevering
  • het garanderen van een consistente ervaring
Plan uw cloudoplossing

Plan uw en bouw uw cloudoplossing

Behaal een strategisch voordeel, verbeter de flexibiliteit van uw onderneming en verminder de kosten door de identificatie en implementatie van de juiste cloudstrategie voor uw bedrijf.

Cisco Cloud Enablement Services bieden een aangepaste strategie, planning en ontwerp, implementatie en optimalisatie voor uw aanbod via de cloud. Puttend uit een schat aan ervaringen met datacenters, bieden Cisco en onze partners een uitgebreide architectuuraanpak die rekening houdt met de betrokken mensen, processen en technologieën. Samen helpen we u meer te weten, meer te doen en meer te innoveren.

Meer informatie over Cloud Enablement-services.

Access Hosted Collaboration Services van Cisco

Access Hosted Collaboration Services van Cisco

Gebruikers binnen organisaties krijgen als directe klanten van door Cisco gehoste toepassingen toegang tot end-to-end en essentiële samenwerkingstoepassingen en cloudservices voor de onderneming. De Cisco Collaboration Cloud omvat Cisco WebEx Conferencing, Cisco WebEx Instant Messaging and Presence en Cisco TelePresence Callway.

Vind een serviceprovider

Vind een serviceprovider

Voor klanten die cloudservices afnemen van serviceproviders, werkt Cisco samen met een groep providers die services implementeren op basis van een door Cisco gevalideerde cloudinfrastructuur. Deze groep omvat meer dan 20 serviceproviders die gehoste samenwerkingsoplossingen aanbieden op basis van de Cisco Hosted Collaboration Solution.

Het op de markt brengen en verkopen van cloudservices

Het op de markt brengen en verkopen van cloudservices

Veel providers hebben cloudservices ontwikkeld met behulp van Cisco-technologie en willen hun verkoopkanalen uitbreiden. Het Cisco Cloud Services Reseller-programma helpt providers bij het op de markt brengen en verkopen van cloudservices, door het inschakelen van het ervaren Cisco-verkoopteam of door samen te werken met resellerpartners van Cisco.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner