Serviceprovider

Hogere winsten, betere resultaten

Ontdek hoe serviceproviders omzet kunnen verhogen via transformatie en innovatie. (2:18 min.)

Uw omzetgroei versnellen

Automatiseer een nieuwe categorie carriercloudservices met Cisco Evolved Services Platform.

Een strategie ontwikkelen voor het Internet of Everything

Bereid uw serviceprovidersbedrijf voor op groei. Bij Cisco heeft onze strategie tientallen serviceproviders wereldwijd in staat gesteld om van de vele groeimogelijkheden van het Internet of Everything te profiteren. Verhoog de omzet, verlaag de bedrijfskosten en zorg voor meer flexibiliteit.

Meer informatie over onze serviceproviderstrategie

Meer verdienen

Meer verdienen

Maak gebruik van nieuwe inkomstenbronnen die zijn mogelijk gemaakt door het serviceproviderportfolio van Cisco. Met onze software- en cloudgebaseerde toepassingen kunt u gemakkelijker innoveren en sneller de markt betreden en tegelijkertijd uw klanten aantrekkelijke nieuwe ervaringen bieden.

Meer informatie
Minder uitgeven

Minder uitgeven

Moet u uw bedrijfskosten verlagen? We zijn met succes een samenwerking aangegaan met serviceproviders wereldwijd om de lopende netwerkkosten te verlagen. Ontdek hoe u uw huidige infrastructuur kunt optimaliseren voor efficiŽntie en groei.

Oplossingen zoeken
Snel aanpassen

Snel aanpassen

Sneller de markt op met de open netwerkarchitectuur van Cisco voor serviceproviders. Deze architectuur is gebaseerd op open platforms en standaarden, zodat u snel en eenvoudig samenwerkingsverbanden kunt aangaan en nieuwe services kunt aanbieden. Onze architectuur bevat een combinatie van virtuele en fysieke netwerkelementen die u helpen bij het realiseren van schaalbaarheid, snelheid en flexibele programmeerbaarheid.

Meer informatie over onze architectuur

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner