Oplossingen

Network Infrastructure

Het bekijken van deze inhoud vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.
Download Flash-player

Verbeter uw netwerkstructuur

De enorme groei in de hoeveelheid IP-verkeer wordt gevoed door toepassingen op het gebied van nieuwe media en de vraag van klanten naar meer interactiviteit, personalisatie, mobiliteit en video. Met de Cisco Network Infrastructure-oplossingen kunt u overal en altijd een gepersonaliseerde, next-generation service en media-ervaring leveren.


Integreer services in één infrastructuur
Het Cisco IP Next-Generation Network (IP NGN) biedt u een end-to-end-schaal, veerkracht en efficiëntie, zodat u het 'Connected Life' kunt bieden. Onze oplossingen bieden u een geïntegreerd platform bestaande uit meerdere services, zodat particulieren, bedrijven en mobiele klanten gebruik kunnen maken van één netwerk met één netwerkinfrastructuur en om:

  • De kapitaal- en gebruikskosten te reduceren
  • De introductie op de markt versnellen
  • Nieuwe omzetmogelijkheden te genereren

Edge-netwerken
Cisco biedt een uitgebreide portfolio aan edge-netwerkoplossingen, waarmee de levering van video- en mobiele services kan worden geoptimaliseerd.


Breedband
Cisco's breedbandoplossingen helpen u beveiligde en schaalbare spraak-, video en dataservices te leveren en deze snel en op een rendabele manier uit te breiden.


Network Management voor Service Providers
De netwerkbeheerhulpprogramma's van Cisco versnellen en vereenvoudigen de implementatie van de netwerkinfrastructuur en bieden realtime zichtbaarheid in uw netwerk.


Cisco Cable Infrastructure
Met de Cisco Cable IP NGN-oplossingen kunt u de efficiëntie verbeteren, de IP- en MPEG-video-infrastructuren samenvoegen en de 'triple-playservices' verbeteren.


Cisco Highly Secure Infrastructure
De functies en services van Cisco voor de beveiliging van netwerkinfrastructuren helpen ervoor te zorgen dat het netwerk en de services altijd beschikbaar zijn.


Cisco Carrier-Grade IPv6 Solution (CGv6)
De toekomst van internet. Realiseer duurzaamheid, gereedheid en succes met CGv6.


Cisco Optical Network
Cisco's optische oplossingen bieden een flexibele basis met een hoge capaciteit voor een versnelde introductie van de volgende generatie dienstverlening.


Cisco Carrier Ethernet
Het Cisco IP NGN Carrier Ethernet-ontwerp faciliteert 'any-playservices' die u overal en voor elk apparaat kunt leveren.


Cisco Core Networks
Cisco IP/MPLS core routing-oplossingen bieden de flexibiliteit en schaalbaarheid die de volgende generatie zakelijke en consumentenservices nodig heeft.


Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner