Manufacturing Smart Business Road Map

Dit routeplan vormt een stapsgewijze gids voor fabrikanten die de investering in hun IT-netwerk willen doen renderen door de oplossingen van Cisco toe te passen. Het benadrukt de reŽle verbeteringen die dit kan opleveren, van een grotere efficiŽntie van de productie tot de zichtbaarheid van de toeleveringsketen en de verbetering van het voorraadbeheer en de communicatie met de leveranciers.

Manufacturing Magazine

Fabricage van de volgende generatie

Fabrikanten staan voortdurend onder druk om hun ontwikkelingscyclus te verkorten, hun producten sneller op de markt te brengen en tegelijkertijd hun service te verbeteren om de klanten tevreden te houden.
Omdat de moderne fabricageprocessen vaak in verschillende ketens verdeeld zijn, elk met hun eigen netwerk, is het vaak moeilijk om aan al die eisen te voldoen.

Cisco Systems kan een cruciale rol spelen door gegevens in reŽle tijd op heel het fabricagenetwerk zichtbaar te maken. Dat geeft fabrikanten meer controle en meer mogelijkheden om hun besluitvorming te verbeteren.
Met de Intelligent Networked Manufacturing-architectuur van Cisco geeft uw netwerk u een onbelemmerde zichtbaarheid op de volledige waardeketen van de fabricage.
U kunt werknemers, partners en klanten overal ter wereld op elk ogenblik in reŽle tijd informeren. Op die manier verlaagt u uw kosten en levert u de klanten aanzienlijk meer waarde.

EssentiŽle thema's zoals innovatieve productontwikkeling en de transformatie van de toeleveringsketen worden besproken en verkend.

Overzicht

Inleidend essay van ons nieuwe boek, 'Connected Manufacturing'. (PDF - 118KB)


Contact

Maak een afspraak met uw plaatselijke expert