Datacenters en virtualisatie

Datacenter- en virtualisatieoplossingen

Oplossingen eenvoudig integreren, schalen en beheren

Cisco Unified Data Center-oplossingen helpen bij het verlagen van de kosten, bieden een ongekende schaalbaarheid, zijn zeer gebruiksvriendelijk en vereenvoudigen bedrijfsprocessen.

Cloud-infrastructuur

Cloud-infrastructuur

Zet publieke, privÚ- of gemeenschapsclouds in om IT te helpen transformeren, om munt te slaan uit uw IT-activa en om services terug te brengen naar de bedrijven, ongeacht of u een serviceprovider bent of een vooruit denkende IT-groep.

Consolidatie en virtualisatie

Consolidatie en virtualisatie

Verlaag de kosten van infrastructuur en verhoog de IT-productiviteit met onze ge´ntegreerde aanpak van datacenteroplossingen, waaronder de consolidatie en virtualisatie van datacenters, servers en netwerken.

Datacentertoepassingen

Datacentertoepassingen

Optimaliseer bedrijfstoepassingen, waaronder Microsoft, Oracle, SAP en opkomende toepassingen zoals bedrijfsanalyse en big data, via een betrouwbaar, kosteneffectief, flexibel platform voor datacenteroplossingen.

Desktopvirtualisatie

Desktopvirtualisatie

Verbeter het beheer en de beveiliging van gegevens en verlaag de kosten met oplossingen voor desktopvirtualisatie en gezamenlijke oplossingen met VMware en Citrix.

Ge´ntegreerde systemen

Ge´ntegreerde systemen

Bouw datacenteroplossingen met een gestandaardiseerd, geconvergeerd infrastructuurplatform voor toepassingen en cloudcomputing met vooraf gevalideerde en vooraf geteste oplossingen van Cisco en toonaangevende opslag- en hypervisor-partners.

UCS SmartPlays en Solution Paks

UCS SmartPlays en Solution Paks

Verlaag uw totale eigendomskosten (TCO) en versnel de implementatie van toepassingen met Cisco UCS SmartPlays en pakketten met softwareoplossingen.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner