Termékek és szolgáltatások

Milyen finanszírozási ajánlatok állnak a rendelkezésemre?

A finanszírozás bármilyen méretű vállalat számára jelentős üzleti előnyöket biztosít. Az alábbiakban tíz okot olvashat arról, hogy miért érdemes a Cisco Capital által kínált valamely rugalmas finanszírozási megoldást választani

Pénzügyi megoldások

Programok és ajánlatok Előnyök
Több futamidős finanszírozásEmail A befizetések a használatnak megfelelően alakulnak, rugalmas finanszírozást biztosítva a technológiai fejlesztés állandó és változó költségeire vonatkozóan.
Vblock finanszírozásEmail A virtuális számítási környezet (Virtual Computing Environment - VCE) teljes körű finanszírozását biztosító konvergens infrastrukturális megoldás. Egyetlen lízing keretében hozzájuthat ehhez a több vendort tartalmazó Vblock platformhoz, és rugalmas pénzügyi struktúrát használhat a megfelelő megoldás megvalósításához.
Hat hónapos halasztott fizetési programEmail A szervezet számára már ma szükséges technológia beszerzéséhez végre nem kell megvárnia, hogy újabb források álljanak rendelkezésre. Lehetősége van akár hat hónapig elhalasztani a kezdőbefizetést, ezzel áthidalva a kiadási korlátozásokat.

Az ajánlat csak bizonyos feltételek mellett érvényes. Az igénybevétel hitelengedélyhez kötött. A Cisco Capital fenntartja a jogot arra, hogy ezen ajánlatokat bármikor visszavonhassa.
*Valamennyi Cisco termék és megoldás: hardver (70%), szoftverszolgáltatások és harmadik fél berendezései

Pénzügyi megoldások Előnyök
Six month payment deferral PDF Finanszírozási megoldás hathónapos halasztott fizetéssel a Cisco Capital-től
Operatív lízing, más néven Forgalmi érték alapú (Fair Market Value – FMV) bérletEmail Csak az eszközök használatáért kell fizetni, nem a tulajdonjogért. A futamidő végén egyszerűen visszaadhatja az eszközt, vagy forgalmi értékén megvásárolhatja tőlünk. A pénzügyi jelentéstételi célból segít elérni a kívánt kezelési módot.
Pénzügyi lízing, más néven Full Pay-Out leaseEmail Ideális megoldás azon ügyfeleknek, akik a bérleti időszak végén meg kívánják tartani az eszközt. A fizetési kötelezettségek időben elnyújtva jelentkeznek, az eszköz a bérleti időszak végére az Ön tulajdonába kerül
KölcsönEmail Ezzel a lehetőséggel vásárláskor az ügyfelek tulajdonában marad az eszköz, és a napi üzletvitelre is felszabadulnak pénzeszközeik. A befizetések a rendszerbeállítás és a gazdasági előnyök szerint strukturálhatók.

Kérdése van? Válaszolunk!