Együttműködés

Értekezlet a Cisco TelePresence használatával, ingyenesen

Ismerje meg egy díjmentes értekezleten keresztül, milyen előnyökkel jár a Cisco TelePresence használata az együttműködés terén!

Értekezlet a Cisco TelePresence használatával, ingyenesen

Az emberek rendkívüli dolgokat képesek elérni, ha együttműködnek. A csoportmunka még hatékonyabbá tehető az olyan technológia használatával, amely együttműködésre és újításra sarkallja a munkatársakat, függetlenül attól, hogy hol, mikor és milyen készüléken dolgoznak.


Videó

Videó

A videoszolgáltatás emberközpontú együttműködési élményt nyújt. Használatával a munkatársak teljesen új módon dolgozhatnak együtt, ezzel átformálhatják az üzletmenetet, felgyorsíthatják az innovációt, és kevesebb eszközből többet hozhatnak ki. Az interakció forradalmian új formáját képviseli, amelynek keretében bárki, bárhol szemtől szemben beszélhet másokkal, ezáltal pedig hatékonyabban végezheti a munkáját.

Felhő

Felhő

Tapasztalja meg a felhőalapú együttműködés kínálta rugalmasságot és dinamizmust. Az Ön vállalkozása is gyorsabban állíthatja rendszerbe a legújabb alkalmazásokat, ezáltal pedig a vállalati szintű biztonságnak és felügyelhetőségnek köszönhetően fokozhatja a felhasználók hatékonyságát, és megfelelhet az üzleti elvárásoknak.

BYOD és mobilitás

BYOD és mobilitás

Az együttműködésben számos ember vesz részt, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A munka zökkenőmentesen folyhat eltérő platformokon és készülékeken az azonnali üzenetküldésnek, a képernyőmegosztásnak, a web- és videokonferenciának, valamint a megosztott munkaterületnek köszönhetően, akár az irodában, akár a felhőben.Kapcsolattartás és jól informáltság

Töltse ki profilját és ossza meg velünk preferenciáit!Ágazati trendek

Ismerje meg a legfontosabb trendek kollaboratív munkaterületekre gyakorolt hatását!

Jelentések és esettanulmányok

Olvassa el a szakértők és az ügyfelek véleményét az együttműködési technológia előnyeiről!

Üzleti elvárások

Ismerje meg, hogy mennyiféleképpen használható az együttműködési technológia a fő üzleti célok eléréséhez!

Együttműködés közösségi hálózatokon

Keressen, kövessen bennünket és csatlakozzon hozzánk!Kérdése van? Válaszolunk!