Együttműködés

Az üzleti együttműködés javításának előnyei

Az együttműködés jóval többet jelent bármilyen technikai architektúránál, megoldásnál vagy terméknél. Ez az embereket, a folyamatokat és a technológiát integráló élmény. Meggyőződésünk, hogy az egymással együttműködő emberek egészen különleges dolgokra képesek.

A szervezeti ábrából a hierarchia ugyan leolvasható, de az nem látszik, hogyan működnek együtt az emberek a szervezeten belül és kívül. Az üzleti működés hatékonyabbá tételének kulcsa az emberek és a velük megosztani kívánt információk közötti kapcsolat előmozdítása.

Képesség, bekapcsolódás, innováció

Az együttműködési technológia célja és igazi ereje abban rejlik, hogy a legtermészetesebb módon teszi lehetővé az emberek egymás közötti információmegosztását. De hogyan juthatunk el odáig?

  • Képessé kell tenni az embereket arra, hogy korlátozások nélkül, a nekik legmegfelelőbb helyen, időben és módon végezhessék munkájukat.
  • Be kell vonni az embereket, és ehhez a legjobb együttműködési eszközöket kell rendelkezésükre bocsátani annak érdekében, hogy a munkatársaikkal és más szervezetekkel kapcsolatba léphessenek.
  • Lehetővé kell tenni az emberek számára, hogy innovatívak és kreatívabbak lehessenek az ötletek kidolgozásában és a problémák megoldásában

Senki sem szereti, ha ahelyett, hogy mit akar csinálni, azon kell gondolkodnia, hogy azt miként teheti meg. A lényeg, hogy olyan intuitív technológiákat kell megvalósítani, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy elérhessék üzleti céljaikat, és a figyelmüket az egyedi alkalmazások helyett az integrált együttműködési élményre fordíthassák.

Az új együttműködési környezet

A lehetőséget a technológia és az emberek kombinációja teremti meg. Az együttműködésre alkalmas munkahelyi környezet kellő rugalmasságot biztosít az embereknek ahhoz, hogy ott legyenek, ahol a lehető legjobban végezhetik a munkájukat.

A Cisco architektúraalapú megközelítést használ – ez az együttműködés mobil, közösségi, vizuális és virtuális oldalait integrálva időtől, helytől és eszköztől függetlenül biztosítja a résztvevők kommunikációját. Lehetővé válik az alkalmazottak, az ügyfelek és a beszállítók összekapcsolása a döntések meghozatala, az ügyfélproblémák megoldása vagy az ellátási lánccal kapcsolatos kihívások kezelése érdekében. Az architektúra a méretezhetőség, a biztonság és az elérhetőség révén költséghatékonyan biztosítja ezt. A Cisco holisztikus együttműködési stratégiája és architektúrája nemcsak a technológiára, hanem a vállalati folyamatokra és kultúrára is kiterjed.

Az együttműködési megoldások révén Ön

  • leegyszerűsítheti a szervezeti hierarchiát, és hatékonyabban kommunikálhat a szervezet minden szintjén
  • a kommunikáció magasabb szintre emelése és személyessé tétele révén javíthatja a döntéshozatal minőségét és sebességét
  • időt takaríthat meg, egyszerűsítheti a munkafolyamatokat, valamint fokozhatja a munkatársak interakcióit és hatékonyságát
  • elősegítheti a kölcsönös bizalom és megértés kialakulását a különböző részlegek tagjaiból álló csapatok közötti gyakori videokommunikáció révén
  • javíthatja az ügyfelek reakcióképességét a szakértők és az információk gyorsabb elérhetőségének köszönhetően
  • a virtuális találkozók és a távmunka segítségével csökkentheti az utazási és irodabérlési költségeket, valamint az üvegházhatáshoz hozzájáruló káros anyagok kibocsátását


Az üzleti célkitűzések megvalósítása

Az együttműködési technológia új alkalmazási lehetőségei az üzleti célok elérése érdekében.

Alkalmazási módok

Esettanulmányok

Statisztikai adatok és tények a PC utáni korszakban történő együttműködésről.

Infografika megtekintése (PDF – 3,6 MB) Adobe PDF fájl


Kérdése van? Válaszolunk!