O nama

Ana Blažinić nova generalna direktorica Cisco Hrvatska

Ane Blažinić

Zagreb, 21. lipnja 2010. - Cisco Hrvatska je danas objavila imenovanje Ane Blažinić za novu generalnu direktoricu tvrtke. Gospođa Blažinić je bila vršiteljica dužnosti generalnog direktora za Cisco Hrvatsku od siječnja 2010. godine.

Ana Blažinić je u Ciscu je od početka 2008. godine gdje je kao voditelj ključnih korisnika bila zadužena za segment manjih te srednje velikih tvrtki. Prije dolaska u Cisco Ana je dvadeset godina radila u Diners Club Adriatic,d.d., upravljajući mrežom podfranšiza u jugoistočnoj Europi i Rusiji.

Komentirajući imenovanje gospođa Blažinić je rekla: "Vrlo sam sretna što imam priliku voditi Cisco Hrvatsku. Vjerujem u naš snažan tim i veselim se pokretanju novih inovativnih i pozitivnih promjena u tako brzorastućoj i dinamičnoj industriji kao što je ICT. Nastavit ćemo suradnju s našim partnerima i korisnicima kako bismo unaprijedlili naše zajedničko poslovanje na ovom naprednom tržištu. Trudit ću se prenjeti Cisco vrijednosti kojima možemo poboljšati naše gospodarstvo i društvo u cjelini.

Osoba za odnose s javnošću:
Martina Ćurić
Cisco Systems Hrvatska
E: martina.curic@cisco.com
T: 01/4628920