Novosti

Nova kadrovska pojačanja u hrvatskom Ciscu

Zagreb - Hrvatski ured vodeće tvrtke na području mrežnih rješenja za internet - Cisco Systems - ovaj mjesec pojačan je za tri nova menadžera Ivicu Ostojića, Ratka Slošića i Hrvoja Bunjačkog.

Ivica Ostojić obavljat će konzultantske poslove vezane za informatičku sigurnost na području centralne i istočne Europe. Ratko Slošić dolazi na mjesto Service Provider Account Managera (menadžer za pružatelje usluga) dok će Hrvoje Bunjački voditi prodaju Cisco Systems rješenja za odabranu grupu hrvatskih pružatelja usluga na području telekomunikacija.

Ivica Ostojić

Više o Ivici Ostojiću

Nakon završenog Fakulteta građevine u Zagrebu svoju poslovnu karijeru započinje 1996. godine u Ministarstvu razvoja i obnove kao voditelj odjela za multilateralnu i bilateralnu kooperaciju, a 3 godine kasnije, prelazi na mjesto savjetnika glavnog tajnika Sabora Republike Hrvatske. Od 2000. godine radi u tvrtki Globalnet kao IT sigurnosni konzultant, a na isto radno mjesto prelazi, godinu dana kasnije, u tvrtku IBM Hrvatska. Stekavši, u međuvremenu, zvanje magistra IT Security menadžmenta, Ivica Ostojić 2004. godine odlazi u IBM Middle East, gdje također obnaša funkciju IT sigurnosnog konzultanta. Na isto radno mjesto vraća se 2005. godine u IBM Hrvatska, gdje pokriva sve poslove vezane za informatičku sigurnost na području Centralne i Istočne Europe, Srednjeg Istoka, Afrike, Austrije i Švicarske.
Uz znanja koja je stekao u formalnom obrazovanju, Ivica Ostojić stekao je i niz diploma u Hrvatskoj i inozemstvu te je završio niz programa poput IT Security Methodology u Belgiji, IBM - Ethical Hacking u Francuskoj, CCISP (Certified Information System Security Professional by ISC2) u Velikoj Britaniji, CISM (Certified Information Security Manager by ISACA) i ICEH (IBM Certified Ethical Hacker) u Švicarskoj.

Ratko Slošić

Više o Ratku Slošiću

Po završetku Fakulteta za elektrotehniku i računarstvo 1988. godine Ratko Slošić zapošljava se u Ericsson Nikoli Tesli kao programer software-a i Test inženjer. Nakon šest godina iskustva u Ericssonu svoju poslovnu karijeru nastavlja u Siemensu kao voditelj Siemensovog GSM projekta u Hrvatskoj zadužen za tehničku podršku mobilnoj mreži CRONET, prodajnu djelatnost vezanu za GSM projekt i subsistem radio stanice. Od 1997. godine prelazi na mjesto voditelja odjela za tehničku podršku tri GSM operatera - T-mobile HR, VIPnet i ERONET, također i za fiksne mreže - EWSD sustava i PABX - HiPath sustava. Od 2004. godine radi u marketingu odjela za komunikacije mobilne i fiksne mreže kao Key Account Manager (menadžer za ključne korisnike).
Ratko Slošić završio je razne programe i seminare za menadžere te aktivno govori engleski, njemački, talijanski i francuski jezik.

Više o Hrvoju Bunjačkom

Svoje sedmogodišnje radno iskustvo u radu s telekom operaterima i ostalim pružateljima usluga na području jadranske regije, Hrvoje Bunjački stekao je kao tehnički direktor u tvrtki Mrežne tehnologije Verso. Na trenutnu poziciju dolazi iz Cisco Systems Belgium gdje je bio dio tima za tehničku podršku globalnim strateškim Cisco partnerima i korisnicima. Uz diplomu diplomiranog inženjera elektrotehnike i računarstva, Bunjački je i certificirani Cisco Internetwork Expert.

O tvrtki Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ.CSCO) je vodeće poduzeće na području mrežnih rješenja za internet. Novosti i informacije su na internetskoj stranici www.cisco.com/news. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.
Cisco, Cisco Systems, PIX, IOS i logotip Cisco Systems su registrirani zaštitni znakovi poduzeća Cisco Systems, Inc. i/ili njegovih podružnica u SAD-u i drugim državama. Svi drugi zaštitni znakovi spomenuti u ovom dokumentu vlasništvo su odgovarajućih poduzeća i ustanova.

Osoba za odnose s javnošću:
Adrian Bobanović

Cisco Systems Hrvatska
E: abobanov@cisco.com
T: 01/4628901