Novosti

Tvrtka Mrežne tehnologije VERSO postiže Cisco GOLD Partner

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ.CSCO) je vodeće poduzeće na području mrežnih rješenja za internet. Novosti i informacije su na internetskoj stranici www.cisco.com/news. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems

Zagreb, 30. svibnja 2006. - Dosegnuvši sve zahtjevne kriterije postavljene od Cisco korporacije, tvrtka Mrežne tehnologije VERSO d.o.o. dobila je prestižni Gold partner certifikat tvrtke Cisco Systems. Neki od kriterija potrebnih za stjecanje prestižnog certifikata su i izvanredna razina zadovoljstva korisnika, ulaganje u obrazovanje zaposlenika, podrška i specijalizacija.

Cisco partnerski program (Cisco Channel Partner Program) nudi svojim ovlaštenim partnerima najsuvremeniji tehnički trening i svu potrebnu edukaciju stručnjaka koji sudjeluju u procesu prodaje. Status zlatnog partnera (Gold Certified Partner) zaslužuju tvrtke koje su postigle najvišu razinu partnerskih kriterija. Najbolje obučeni mrežni stručnjaci,koji su sposobni dokazati potrebnu razinu znanja u planiranju, osmišljavanju, provedbi i podršci Cisco mrežnih rješenja preduvjet su za dobivanje certifikata. Tvrtka Cisco Systems na godišnjoj razini provjerava da li je podrška certificiranih partnera na najvišem nivou u industriji i da li se implementira u skladu sa zahtjevnim Ciscovim mjerilima za mrežnu ekspertizu i sposobnost podrške korisnicima.
U Hrvatskoj, Verso je sad uz tvrtke IBM Hrvatska i RecroNET, postao jedan od elitnih Cisco Gold partnera. To je najviša partnerska certifikacija koju dodjeljuje Cisco uz još dva stupnja certifikacija, za Premier i Srebrnog partnera.

"Danas se tvrtke okreću telekomunikacijskim tehnologijama poput IP telefonije kako bi dobili konkurentnu prednost na lokalnom i globalnom tržištu. Cisco Systems uvećava ulaganja u takve mrežne infrastrukture, pružajući fleksibilnost potrebnu da podrži rastuće poslovne prioritete", rekao je Mladen Tabak, direktor tvrtke Verso. "Cisco Gold Certified Partner oznaka nudi najvišu razinu vjerodostojnosti na tržištu, pružajući tehničku podršku 24 sata 7 dana u tjednu, s jednim satom odziva na dojavu problema i mogućnošću odziva na licu mjesta unutar četiri sata", dodao je Tabak.

"Verso je ispunio zahtjeve za zaposlenike, podršku, specijalizacije i zadovoljstvo korisnika za stjecanje GOLD certifikata i jasno pokazao da je kvalificiran za prodaju, postavljanje i podršku Cisco rješenja", tom prilikom istaknuo je Igor Meleš, direktor Cisco Systems Hrvatska. "Poštujemo predanost i znanje koje Verso iskazuje i radujemo se uspješnom partnerstvu i u budućnosti", zaključuje Meleš.

Ovaj certifikat je još jedno od priznanja od strane Cisco Systems, nakon što je u ožujku 2006. na Cisco Partner Summitu Verso primio nagradu za najinovativnijeg partnera u Adriatics regiji ("Innovation Award of the Year 2005 - Adriatics" i nakon što je 2005. pozvan u (Cisco Systems Advanced Technology Provider Program - VoIP for Service Providers, kao prva i zasad jedina tvrtka u regiji.

Mrežne tehnologije VERSO d.o.o.
Verso nudi cjelovitu grupu usluga za čitav životni vijek rješenja, od savjetodavnih i implementacijskih servisa, održavanja i proaktivnih eksploatacijskih servisa, do edukacije i treninga. Verso je uistinu hrvatski "Networking Powerhouse", obuhvaćajući tehnološka, organizacijska, poslovna i tržišna znanja i pružajući usluge potrebne svim hrvatskim tvrtkama za prelazak na mrežnu ekonomiju. Verso je snažno usredotočen na pružatelje usluga i poslovne korisnike i ima višegodišnje iskustvo u međunarodnim projektima primjenjujući rješenja IP telefonije za pružatelje usluga širom Europe i Bliskog Istoka. Za više informacija posjetite www.verso.hr.

O tvrtki Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ.CSCO) je vodeće poduzeće na području mrežnih rješenja za internet. Novosti i informacije su na internetskoj stranici www.cisco.com/news. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.
Cisco, Cisco Systems, PIX, IOS i logotip Cisco Systems su registrirani zaštitni znakovi poduzeća Cisco Systems, Inc. i/ili Cisco Systems podružnica u SAD-u i drugim državama. Svi drugi zaštitni znakovi spomenuti u ovom dokumentu vlasništvo su odgovarajućih kompanija i ustanova.

Osoba za odnose s javnošću:
Adrian Bobanović

Cisco Systems Hrvatska
E: abobanov@cisco.com
T: 01/4628901