Uutiset

Cisco Systems Finland Oy:ssä on tehty seuraavat nimitykset

Nimitystiedote

24.8.2007

Cisco Systems Finland Oy:ssä on tehty seuraavat nimitykset:

 

Jukka Antikainen on siirtynyt myyntijohtajaksi vastaamaan palveluntarjoajista ja mediayhtiöistä. Hän toimi aikaisemmin Ciscolla myyntipäällikkönä palveluntarjoajat-yksikössä.

 

Patrick Gordin on nimitetty suuryrityksistä ja julkishallinnosta vastaavaksi myyntijohtajaksi. Hän toimi aikaisemmin L M Ericssonilla sekä Suomessa että Pohjois-Amerikassa Service Provider -myynnin ja tuotemyynnin eri tehtävissä.

 

Jaakko Hyttinen on siirtynyt kumppaniliiketoiminnan johtajaksi. Hän toimi aikaisemmin Ciscolla teknisenä johtajana.

 

Mikko Mäkirinne on siirtynyt Nokia Global Account Manageriksi. Hän toimi aikaisemmin Ciscolla myyntipäällikkönä suurasiakasmyynnissä.

 

Tommi Saxelin on nimitetty tekniseksi johtajaksi. Hän toimi aikaisemmin Capgeminillä IT-infrastruktuurin käyttöpalveluyksikön johtajana.

 

Rasmus Almqvist on nimitetty myyntipäälliköksi vastuualueenaan pk-yritykset. Hän toimi aikaisemmin Skypessä vastuualueena maailmanlaajuinen SMB Hardware Business Development, Skype Certified -ratkaisujen retail-kanavat sekä Skype-Nokia yhteistyön Account Managerina.

 
 

Jani Lumpov on nimitetty myyntipäälliköksi vastuualueenaan pk-yritykset. Hän toimi aikaisemmin Ciscon Inside Sales -osastolla myyntipäällikkönä, vastuualueenaan keskisuuret yritykset.

 

Vesa Vuorisalo on nimitetty myyntipäälliköksi suurasiakasmyyntiin vastuualueenaan liikenne- ja logistiikkatoimialat, kaupan keskusliikkeet sekä enegiateollisuus ja rakennustoimala. Hän toimi aikaisemmin Sun Microsystems Oy:ssä myyntipäällikkönä.

 

# # #

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

 

Tarvitsetko apua?

Share