Service Provider

Boost overskuddet, bedre resultater

Få mere at vide om, hvordan service providers kan øge omsætningen via transformation og innovation. (2:18 min)

Fremskynd din omsætningsvækst

Automatiser en ny klasse af cloud-udbydertjenester med Cisco Evolved Services Platform.

Opbyg en strategi for Internet of Everything

Forbered din service provider-virksomhed på vækst. Hos Cisco har vores strategi givet mange globale service providers mulighed for at få gavn af de mange vækstmuligheder, der ligger i tingenes internet. Øg omsætningen, reducer driftsomkostningerne, og forbedr fleksibiliteten.

Få mere at vide om vores service provider-strategi

Tjen mere

Tjen mere

Udnyt nye indtjeningskilder via Ciscos service provider-portefølje. Vores software- og cloud-baserede applikationer kan hjælpe dig til at skabe innovation og komme hurtigere på markedet – alt imens du kan tilbyde dine kunder spændende nye oplevelser.

Få mere at vide
Brug færre penge

Brug færre penge

Har du brug for at reducere driftsomkostningerne? Vi har indgået et vellykket partnerskab med globale service providers om at reducere de løbende netværksudgifter. Få mere at vide om, hvordan du kan optimere din aktuelle infrastruktur til effektivitet og vækst.

Find løsninger
Hurtig tilpasning

Hurtig tilpasning

Kom hurtigere på markedet med Cisco service provider Open Network-arkitekturen. Den er baseret på åbne platforme og standarder, så du kan danne partnerskaber og tilbyde nye tjenester hurtigt og nemt. Vores arkitektur blander elementer fra virtuelle og fysiske netværk, så du kan opnå skalérbarhed, øget hastighed og fleksibel programmérbarhed.

Få mere at vide om vores arkitektur

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del