Collaboration

Fordele ved forbedret virksomhedssamarbejde

Collaboration er mere end bare en teknisk arkitektur, løsning eller teknisk produkt. Det er den oplevelse, der integrerer personer, processer og teknologi. Vi mener, at der kan opnås ekstraordinære ting ved samarbejde.

Et organisationsdiagram kan vise hierarki, men det viser ikke, hvordan medarbejderne rent faktisk interagerer inden for, uden for og på tværs af organisationen. At finde måder, hvorpå forbindelsen mellem folk og de oplysninger, de har brug for at dele, kan forbedres, er kernen til forbedring af virksomhedens produktivitet.

Autoriser, engager, innover

Målet for – og styrken ved – collaboration-teknologi er at opfylde den menneskelige tilbøjelighed til at dele på så naturlig en måde som muligt. Hvordan når du dertil?

 • Autoriser medarbejderne til at arbejde på deres egen måde – hvor, hvornår og hvordan de har lyst – uden grænser
 • Engager medarbejderne ved at levere de bedste collaboration-værktøjer, så de kan have forbindelse med kolleger og andre organisationer
 • Giv medarbejderne mulighed for at innovere og være mere kreative i udviklingen af ideer og problemløsning

Medarbejderne har ikke lyst til at skulle tænke på "hvordan kan jeg?", men kun på "hvad vil jeg?" Nøglen til dette ligger i implementeringen af intuitive teknologier, der giver dem mulighed for at fokusere på at opfylde forretningsmålene, så fokus skiftes fra individuelle applikationer til integrerede samarbejdsoplevelser.

Det nye samarbejdsmiljø

Mulighederne opstår af kombinationen af teknologi og mennesker. Samarbejdsmiljøet giver medarbejderne fleksibilitet til at være, hvor de har brug for at være for at udføre det bedste arbejde, de kan.

Cisco bruger en arkitekturbaseret tilgang, der integrerer mobile, sociale, visuelle og virtuelle aspekter af samarbejde, så folk kan mødes når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhed. Forbind medarbejdere, kunder og leverandører, så de kan tage beslutninger, løse kundeproblemer eller tage hånd om udfordringer i logistikkæden. Arkitekturen muliggør dette på en omkostningseffektiv måde med skalering, sikkerhed og tilgængelighed. Ciscos helhedsorienterede collaboration-strategi og -arkitektur tegner sig ikke kun for teknologien, men også for hvad den betyder for dine processer og din kultur.

Implementering af collaboration-løsninger giver dig mulighed for at:

 • få et fladt organisationshierarki og en bedre kommunikation med alle niveauer i organisationen.
 • løfte og personliggøre kommunikationen for at forbedre beslutningernes kvalitet og hastighed.
 • spare tid, forenkle arbejdsgange og øge arbejdsstyrkens interaktion og produktivitet.
 • opbygge tillid og forståelse på tværs af tidszoner med tværfunktionelle teams ved hjælp af hyppig videokommunikation.
 • forbedre kunderespons ved at give hurtigere adgang til eksperter og oplysninger.
 • nedsætte rejse- og ejendomsomkostninger samt udledning af drivhusgasser ved hjælp af virtuelle møder og mulighed for hjemmearbejde.

Nå forretningsmålene

Få nye ideer til, hvordan collaboration-teknologi kan støtte dine forretningsmål.

Se cases

En dag i livet

Få statistik og facts om collaboration i post-PC-æraen.

View Infographic (PDF – 3,6 MB) Adobe PDF-fil

Lad os hjælpe dig

 • Ring på 8088 5967 eller
 • Deltag i en diskussion
 • teknisk support
 • Find en forhandler i dit område

Del