Enterprise Networks

Udvid rækkevidden af Business Intelligence

Cisco Unified Access kan accelerere virksomhedsvækst og øge effektiviteten.

Udvid rækkevidden af Business Intelligence

En ny tilgang til netværksprogrammering

Cisco Enterprise Networks forenkler IT og giver nye forretningsmuligheder med en åben og programmérbar tilgang til netværket.

Få mere at vide

Unified Access

Unified Access

Cisco Unified Access er en intelligent netværksplatform baseret på vores "One Policy, One Management, and One Network" tilgang til enkel IT og virksomhedsvækst. Det understøtter BYOD-tendensen, mobilitet og Internet of Everything (IoE). Cisco Unified Access giver folk mulighed for at arbejde, som de vil.

Læs mere om Unified Access
Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco IWAN giver en ukompromitteret brugeroplevesle uanset transportmåde. Løsningen giver organisationer mulighed for at opnå lønsomheden ved større fleksibilitet og hurtigere anvende tjenester uanset transport - MPLS, direkte internet eller hybrid WAN. Den giver et applikationsbaseret netværk, som kan tilpasses effektiv levering af kritiske virksomhedsapplikationer og forøgelse af produktiviteten. WAN-besparelserne fra Cisco IWAN betaler hurtigt for infrastrukturen og frigør midler til innovative forretningsinitiativer.

Læs mere om Intelligent WAN
Connected Mobile Experiences

Connected Mobile Experiences

Bedre kundeloyalitet og øget omsætning med levering af lokations- og kontekstbetingede mobiloplysninger, der passer til dine kunders behov og præferencer. Cisco Connected Mobile Experiences bruger Wi-Fi til at engagerer kunderne via personlige og relevante mobiltjenester. Det er muligt at hente historikanalyser om kundernes adfærd, både online og offline.

Læs mere om Connected Mobile Experiences
Cisco ONE, SDN og programmering

Cisco ONE, SDN og programmering

Cisco Open Network Environment (ONE) Enterprise Networks-arkitekturen tager SDN-modellen et skridt videre (software-defined networking). Den giver dyb synlighed i den fysiske og virtuelle infrastruktur. Afdelings- (WAN) og campus-netværksinfrastrukturen er nu mere åben, programmerbar og automatiseret. Applikationer og netværk bliver forbundet, hvilket øger netværksfleksibiliteten og reaktionsmuligheden over for virksomhedsapplikationer.

Læs mere om Cisco ONE, SDN og programmering

Øg IT's betydning for virksomheden

Se, hvordan it kan bruges til at justere netværksstrategier, så de passer til virksomhedens krav.

Vis undersøgelsesresultater

Genopfind netværksadgang

Kombinér trådløse, kablede og sikkerhedsteknologier i et Unified Access-system.

Se designvejledning

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del