Enterprise Networks

Øg væksten i din virksomhed

Netværksinfrastrukturer er traditionelt blevet oprettet med komponenter og løsninger, der var bygget til formålet. Disse komponenter og løsninger var optimeret til den tilsigtede anvendelse, f.eks. i forbindelse med hastighed, båndbredde, trusselshåndtering eller tjenesteimplementering. På en effektiv måde giver de de nødvendige tilslutnings- og netværkstjenester til at køre en virksomhed.

I dag har vi dog Internet of Everything (IoE). Antallet af enheder, skyer og elementer, der er tilsluttet netværket, forventes at stige betydeligt. For at hjælpe din virksomhed med at imødekomme denne forestående kompleksitet og fremme virksomhedens vækst, skal du starte med at forenkle din netværksinfrastruktur nu.

Levering og orkestrering af netværkstjenester skal fungere på en stor skala men være enkel nok til hurtig implementering. I stedet for at køre virksomhedens netværksinfrastruktur på enhed-for-enheds-basis, skal infrastrukturen kunne tilgås fra et centralt kontrolpunkt. IT skal implementer en mere automatisk klargøringsmodel for hele netværket for at kunne reagere hurtigt på nye vækstmuligheder.

Cisco Open Network Environment (ONE) Enterprise Networks-arkitekturen kan hjælpe.

Udnyt nye forretningsmuligheder

Cisco ONE Enterprise Networks-arkitekturen omdanner IT via en åben, programmérbar og applikationsbaseret platform. Arkitekturen kan bruges til at drage fordel af nye forretningsmuligheder via:

 • Connected mobile experiences
 • Cloud-tjenester
 • Brugerudviklede applikationer

Du kan øge virksomhedens fleksibilitet og hurtigt implementere avancerede tjenester takket være en overlegen netværksprogrammérbarhed. Denne arkitektur beskytter også din nuværende netværksinvestering, fordi den er bygget med en omfattende og brancheførende portefølje for:

 • Switching
 • Routing
 • Mobilitet
 • Sikkerhed

BYOD og Mobility

Gør BYOD-tendensen og mobilitet til en konkurrencemæssig fordel. Giv dine medarbejdere værktøjer og applikationer til at forbedre deres egen effektivitet. Giv dine kunder en overlegen mobiloplevelse, forstærk kundernes loyalitet, og øg indtjeningen.

Administrerede cloud-tjenester

Styrk applikationsoplevelsen i dine private, hybride eller offentlige cloud-miljøer. Brug netværkets intelligente muligheder for at forbedre cloud-tjenesten og leveringen af applikationer.

Optimal applikationsoplevelse

Giv brugerne en meget sikker forbindelse til applikationer, uanset hvor de er. Applikationsbaserede netværk reducerer båndbreddeforbruget, sænker latensen og forenkler administrationen.

Connected Mobile Experiences

Få en bedre forbindelse til kunderne og giv dem en bedre oplevelse. Cisco Connected Mobile Experiences anvender avanceret mobilfunktionalitet og lokationsbaserede tjenester.

Enkel og programmérbar IT

Inddrag kunderne og let købsprocessen gennem nye applikationer og tjenester. Åbne API'er og programmérbarhed hjælper med at give omfattende adgang til netværksressourcer på tværs af hele virksomheden.

Øg IT's betydning for virksomheden

Se, hvordan it kan bruges til at justere netværksstrategier, så de passer til virksomhedens krav.

Vis undersøgelsesresultater

Genopfind netværksadgang

Kombinér trådløse, kablede og sikkerhedsteknologier i et Unified Access-system.

Se designvejledning

Lad os hjælpe dig

 • Ring på 8088 5967 eller
 • Deltag i en diskussion
 • teknisk support
 • Find en forhandler i dit område

Del