Enterprise Networks

De groei van uw bedrijf versnellen

Netwerkinfrastructuur is van oudsher opgebouwd uit onderdelen en oplossingen voor specifieke doeleinden. Deze onderdelen en oplossingen waren geoptimaliseerd voor de geplande prestaties, zoals snelheid, bandbreedte, afhandeling van bedreigingen of implementatie van services. Ze bieden daadwerkelijk de benodigde connectiviteit en netwerkservices voor het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten.

Tegenwoordig beschikken we echter over het Internet of Everything. Er wordt een explosieve toename verwacht van het aantal apparaten, clouds en items dat met het netwerk is verbonden. Om uw onderneming te helpen omgaan met deze toenemende complexiteit en de bedrijfsgroei te bevorderen, zou u nu al moeten beginnen met het vereenvoudigen van uw netwerkinfrastructuur.

De levering en organisatie van netwerkservices moet grootschaliger worden, maar tegelijkertijd eenvoudig genoeg zijn voor snelle implementatie. In plaats van de netwerkinfrastructuur van een onderneming van apparaat tot apparaat aan te sturen, moet de infrastructuur toegankelijk zijn via een centraal controlepunt. IT zou een sterker geautomatiseerd provisioningmodel van het gehele netwerk als enkelvoudige entiteit moeten toepassen om snel te kunnen inspelen op nieuwe kansen voor groei.

Hierbij kan de Cisco Open Network Environment (ONE) Enterprise Networks Architecture u van dienst zijn.

Nieuwe zakelijke kansen benutten

De Cisco ONE Enterprise Networks Architecture transformeert IT via een open, programmeerbaar en toepassingsgericht platform. Dankzij deze architectuur profiteert u van nieuwe zakelijke kansen via:

  • Connected Mobile Experiences
  • Cloudservices
  • Door gebruikers ontwikkelde toepassingen

U kunt de flexibiliteit binnen uw bedrijf vergroten en snel geavanceerde services implementeren door de unieke programmeerbaarheid van het netwerk. Deze architectuur beschermt tevens uw huidige netwerkinvesteringen aangezien deze is gebouwd met een uitgebreide en gezaghebbende portfolio voor:

  • Switching
  • Routing
  • Mobiliteit
  • Beveiliging

BYOD en mobiliteit

Maak van de BYOD-trend (bring-your-own-device) en mobiliteit een concurrentievoordeel. Geef werknemers hulpmiddelen en toepassingen waarmee ze hun eigen prestaties kunnen verbeteren. Bied uw klanten een superieure mobiele ervaring, versterk hun loyaliteit en verhoog de winstgevendheid.

Beheerde cloudservices

Vergroot de toepassingservaring van uw private, hybride en openbare cloudimplementaties. Maak gebruik van de intelligente mogelijkheden van het netwerk om cloudservice en het leveren van toepassingen te verbeteren.

Optimale toepassingservaringen

Geef gebruikers altijd een goed beveiligde verbinding naar toepassingen. Toepassingsgerichte netwerken zorgen voor een lager verbruik van bandbreedte, lagere latentie en moeiteloos beheer.

Connected Mobile Experiences

Maak beter contact met klanten en verbeter hun ervaring. Cisco Connected Mobile Experiences maakt gebruik van geavanceerde mobiele voorzieningen en op locatie gebaseerde services.

IT: eenvoud en programmeerbaarheid

Maak uw klanten enthousiast en bevorder de aanschaf van producten via nieuwe toepassingen en diensten. Open API's en programmeerbaarheid zorgen voor uitgebreide toegang tot netwerkresources voor de hele onderneming.

De impact van IT voor bedrijven verhogen

Bekijk hoe IT netwerkstrategieŽn kan stroomlijnen en zo tegemoet kan komen aan de vereisten van bedrijven.

Onderzoeksresultaten weergeven

Netwerktoegang vernieuwen

Combineer draadloze, bekabelde en beveiligde technologieŽn in een Unified Access-systeembenadering.

Ontwerphandleiding weergeven

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner