Soluţii pentru companii de mărime medie

Răspunsuri la întrebări

Clienţii companii de dimensiune medie şi partenerii ne spun în cadrul Cisco Live care sunt problemele care îi preocupă cel mai mult. (30:35 min)

Răspunsuri la întrebări

Acceleraţi-vă succesul

Obţineţi o listă gratuită şi personalizată de produse IT, pentru necesităţile dvs.

Obţineţi reţeaua de care aveţi nevoie pentru a vă dezvolta compania

Doriţi ca afacerea dvs. de dimensiuni medii să se dezvolte? Deveniţi profitabil. Şi păstraţi-vă avantajele competitive. O reţea robustă este cheia succesului dvs. De treizeci de ani, Cisco se află în fruntea sistemelor de reţea.

Portofoliul nostru de produse speciale pentru companiile de dimensiuni medii oferă infrastructurile IT fiabile, scalabile şi extrem de securizate de care are nevoie afacerea dvs. De la centrele de date la colaborare, de la mobilitate la securitate, la nivel local sau în cloud, soluţiile noastre hardware şi software au la bază competitivitatea şi experienţa noastră în domeniu.

Cu Cisco, obţineţi următoarele avantaje:

  • cel mai cuprinzător portofoliu din domeniu, care include soluţii pentru companiile de dimensiuni medii, cu opţiuni de implementare flexibile, susţinute de forţa unei reţele inteligente
  • o reţea globală de parteneri de încredere, care simplifică alegerea, implementarea şi gestionarea sistemelor IT, astfel încât dvs. să vă puteţi concentra pe afacere
  • o investiţie în valoare de 5,5 miliarde USD în R&D (Cercetare şi Dezvoltare), cu peste 14.000 de patente care permit migrarea simplă la noile tehnologii
  • finanţare flexibilă, cu opţiuni de upgrade şi migrare, care satisfac necesităţile afacerii dvs. în curs de dezvoltare
ap75343-220-140

Faceţi faţă provocărilor legate de IT şi de afaceri

Clienţii dvs. aşteaptă mai multe. Fiţi cu un pas înainte. Cu infrastructura noastră IT, puteţi implementa noi aplicaţii şi soluţii pentru afacere mai rapid, cu impact minim. Centrul dvs. de date poate deveni o resursă strategică. Câştigaţi eficienţă operaţională, îmbunătăţiţi productivitatea forţei de muncă şi reduceţi riscurile. Începeţi acum:

1380819963397_220x140

Parteneri

Soluţiile oferite de partenerii noştri pentru companii de dimensiuni medii vă oferă avantajele competitive de care aveţi nevoie pentru ca afacerea dvs. să rămână flexibilă. Profitaţi de serviciile locale, în cloud sau gestionate. Bucuraţi-vă de mai multe opţiuni prin care puteţi să satisfaceţi cerinţele clienţilor şi să vă dezvoltaţi afacerea. Simplificaţi mobilitatea oricând, oriunde şi tehnologia "bring-your-own-device" (BYOD). Obţineţi securitate, flexibilitate IT şi linişte sufletească.

  • Conectaţi-vă cu partenerul adecvat din cadrul ecosistemului nostru. Aflaţi cum.
  • Împreună, vom avea grijă de dvs. Vedeţi cum vă pot ajuta partenerii să creaţi mai rapid inovaţii.
  • Lucraţi cu parteneri de încredere. Găsiţi un partener.
Parteneri: Conectaţi-vă pentru a accesa instrumente şi resurse.

Obţineţi eficienţă în reţea

Soluţiile noastre IT pentru companiile de dimensiuni medii vă pot ajuta afacerea să prospere. (PDF - 769 KB)

Aflaţi cum

Sfaturi rapide pentru îmbunătăţirea productivităţii afacerii

Valorificaţi tendinţele din domeniu şi soluţiile Cisco pentru a vă păstra avantajele competitive. (PDF - 1,3 MB)

Citiţi acum
Finanţarea inovaţiilor dvs. în afaceri

Urmaţi-ne