Samarbeid

Ikke alt har en berøringsskjerm

Se våre nye samarbeidsverktøy og hvordan berøring gjør alt enklere. (0:34 min)

Ikke alt har en berøringsskjerm

Mennesker kan oppnå ekstraordinære resultater ved å samarbeide. Forbedre samarbeidet med teknologi som gjør mennesker engasjerte og innovative – hvor som helst, på hvilken som helst enhet.

1396953718427

Video

Video setter mennesker i sentrum av samarbeidsopplevelsen. Det gir mennesker mulighet til å samarbeide på nye måter for å forvandle bedriften, stimulere til innovasjon og få til mer med mindre. Det er neste generasjons videokonferanser, der alle, overalt, kan være ansikt til ansikt og bli mer effektive.

1415775886864

Skybaserte og hybride samarbeidsløsninger

Utvid verdien av dine eksisterende samarbeidsinvesteringer. Ved hjelp av Ciscos åpne og interoperable løsninger kan du dra nytte av nye nettskytjenester og nettskykoble dem med den eksisterende infrastrukturen. Vil tilbyr et bredt spekter av løsninger fra Cisco Cloud, private nettskyløsninger og Cisco Powered-nettskytjenester fra sertifiserte partnere.

1417682119147

Mellomstore samarbeidsløsninger

For voksende virksomheter med begrensede ressurser kan effektivt samarbeid være komplisert. Forenkle det med vårt utvalg av samarbeidsløsninger i riktige størrelser til riktige priser. Forbedre engasjementet til de ansatte, øk kundetilfredsheten, reduser kostnadene og akselerer innovasjon og vekst.

1417682418442

Mobilt samarbeid

Samarbeid involverer mange mennesker – på mange ulike steder. Arbeid kontinuerlig med mange plattformer og enheter, med direktemeldinger, skjermdeling, Internett- og videokonferanser og felles arbeidsplasser – på stedet eller i nettskyen.

Forbli tilkoblet, hold deg informert

Fullfør profilen og fortell oss om dine preferanser.

Oppdater nå

Viktig for bedrifter

Utforsk metoder for bruk av samarbeidsteknologi for å adressere viktige forretningsmål.

Rapporter og kasusstudier

Bransjetrender

Se hvordan viktige trender former samarbeidsmiljøet på arbeidsplassen

Følg oss