Serviceprovider

Your Opinion Counts

Help us improve our site.

Your Opinion Counts

Huidige trend

  • Verken het laatste nieuws op het gebied van serviceprovidertechnologie.
1440105876047

Claim uw deel van $ 1,7 biljoen

Over enkele jaren zullen 50 miljard apparaten zijn aangesloten op internet. De waarde voor serviceproviders? Naar schatting $ 1,7 biljoen in 2022. Wij kunnen u helpen de waarde van uw mogelijkheden te berekenen.

Nu starten
1440105929088

Uw netwerk transformeren

U moet snel reageren om uw deel te kunnen claimen. De markt verandert snel. NFV, SDN en opensource dragen allemaal bij. U hebt alle drie nodig om te slagen. We hebben het voor u eenvoudig gemaakt om onze open architectuur te implementeren en onze infrastructuur, services en toepassingsplatforms verder te ontwikkelen.

Ontdek hoe
1440107462564

Bereid uw bedrijf voor op bloei

Innoveer, verbeter klantervaringen en stimuleer winstgevendheid. Onze strategie kan helpen. Verander en u zult al snel nieuwe concurrentie krijgen. Als uw technologiepartner is het ons doel u te helpen uw netwerk te transformeren zodat u uw bedrijf kunt transformeren en laten bloeien.

Whitepaper lezen
1440107484060

Gebruik beheerservices om uw producten sneller op de markt te brengen

Om te voldoen aan de wereldwijde vraag van klanten naar hun desktop-as-a-service-aanbieding, kan Dimension Data in enkele uren meer netwerkcapaciteit toevoegen en in enkele minuten honderden nieuwe desktops implementeren.

Zie hoe ze dit doen

OpEx verlagen, ROI verhogen

ACG Research verkent de business case voor virtuele beheerservices.

Rapport lezen

Volg ons