Cloud

Cisco CloudVerse

Zie hoe Cisco u kan helpen uw weg te vinden in de wereld van clouds. (1:29 min)

Cisco CloudVerse

Cisco CloudVerse

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

Wat is een cloud?

Een cloud is een krachtige combinatie van cloud computing, netwerk, opslag, beheeroplossingen en zakelijke toepassingen die een nieuwe generatie IT- en particuliere services faciliteren. Deze services zijn op verzoek beschikbaar en worden voordelig geleverd, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of functionaliteit.

Clouds verspreiden zich over de wereld, in de toekomst zullen mensen op elk moment, vanaf elk apparaat, op elke locatie toegang hebben tot met elkaar verbonden cloudservices.

Cloud: Details

Waarom het belangrijk is

Ondernemingen, serviceproviders, kleine bedrijven en overheden zijn op zoek naar cloudoplossingen voor de grote economische en technologische uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Het antwoord op deze uitdagingen moet in elk geval de drie cloudstandaarden bevatten: cloudtoepassingen en -services, datacenters en netwerken.

Details
Waarom Cisco?

Waarom u voor Cisco moet kiezen

Cisco faciliteert een enorm netwerk aan clouds, waarin mensen en organisaties binnen een cloud, clouds onderling en clouds met eindgebruikers zijn verbonden. Alleen Cisco en onze ecosysteempartners leveren samenwerkingsoplossingen waarin de mens centraal staat, een veilige eindgebruikerservaring, dynamische en efficiënte cloudinfrastructuur, contextafhankelijke beveiliging en snellere implementatie.

Waarom Cisco?
Cloud: Implementatie

Aan de slag

Cisco houdt rekening met de individuele behoeften en implementatievoorkeuren uw organisatie. Daarom biedt Cisco u een scala aan hulpmiddelen, partners en deskundige Cloud Enablement Services waarmee u eenvoudig clouds kunt ontwerpen en implementeren, cloudservices kunt leveren en toepassingen kunt gebruiken via door partners gehoste clouds of de Cisco Collaboration Cloud.

Implementatie

Webcast over innovaties in Hosted Collaboration

Bekijk deze webcast van 13 december en kom alles te weten over nieuwe cloudgebaseerde samenwerkingsoplossingen.