Ratkaisut keskisuurille yrityksille

Huolehdimme tarpeistasi

Cisco Live -tapahtumaan osallistuneet kumppanit ja keskisuuret yritysasiakkaat kertovat meille mietteitään. (30 min 35 sek)

Huolehdimme tarpeistasi

Kiihdytä kasvuasi

Hanki ilmainen räätälöity luettelo tarpeitasi vastaavista IT-tuotteista.

Hanki verkko, jota yrityksesi tarvitsee kasvaakseen

Haluat kasvattaa keskisuuren yrityksesi liiketoimintaa. Ole tuottava. Pysy kilpailukykyisenä. Avain menestykseen on toimiva verkko. Cisco on toiminut verkkoratkaisujen edelläkävijänä jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Keskisuurille yrityksille suunnitellut ratkaisumme tarjoavat luotettavan, skaalautuvan ja erittäin turvallisen IT-infrastruktuurin. Laitteisto- ja ohjelmistoratkaisumme perustuvat toimialalla saavuttamaamme johtavaan asemaan ja kokemukseen. Ratkaisumme kattavat sekä datakeskukset että viestintä-, mobiili- ja tietoturvaratkaisut, joita voidaan käyttää joko yrityksen omissa tiloissa tai pilvipalvelun kautta.

Ciscon avulla saat käyttöösi seuraavat edut:

  • Toimialan kattavimman valikoiman keskisuurille yrityksille tarkoitettuja tuotteita joustavilla toteutusvaihtoehdoilla ja älykkäällä verkolla.
  • Maailmanlaajuisen luotettavien kumppanien verkoston, joka auttaa IT-ratkaisujen valinnassa, toteutuksessa ja hallinnassa, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi pyörittämiseen.
  • 5,5 miljardin dollarin sijoituksen tutkimus- ja kehitystyöhön ja yli 14 000 patenttia, joiden ansiosta uusiin tekniikoihin siirtyminen onnistuu helposti.
  • Joustavat rahoitusratkaisut ja päivitys- ja siirtymisvaihtoehdot, jotka vastaavat yrityksesi tarpeisiin.
ap75343-220-140

Kohtaa IT-ratkaisuihin ja liiketoimintaan liittyvät haasteesi

Asiakkaasi odottavat enemmän. Pysy heitä askeleen edellä. IT-infrastruktuurimme avulla saat käyttöösi uusia liiketoimintasovelluksia ja -ratkaisuja entistä nopeammin. Datakeskuksestasi voi tulla tärkeä strateginen resurssi. Voit tehostaa toimintaasi, parantaa henkilöstösi tuottavuutta ja minimoida riskit. Aloittaminen:

1380819963397_220x140

Kumppanit

Kumppaniemme tarjoamat keskisuurille yrityksille suunnitellut ratkaisut tuovat yrityksellesi kilpailuedun ja takaavat, että liiketoimintasi pysyy ketteränä. Hyödynnä yrityksesi tiloissa tapahtuvia, pilvipohjaisia tai hallinnoituja palveluja. Nauti monipuolisista ratkaisuista, jotka auttavat vastaamaan käyttäjien tarpeisiin ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Ota käyttöön entistä yksinkertaisempia ja kattavampia mobiiliratkaisuja ja omien laitteiden käytön (BYOD) tekniikoita. Nauti entistä paremmasta IT-tietoturvasta ja vikasieto-ominaisuuksista - sekä mielenrauhasta.

Kumppanit: Kirjaudu sisään ja siirry käyttämään työkalujamme ja resurssejamme.

Paranna verkkojen tehokkuutta

Keskisuurille yrityksille suunniteltujen IT-ratkaisujemme avulla voit saada yrityksesi kukoistamaan. (PDF - 769 Kt)

Lisätietoja

Nopeita vinkkejä liiketoiminnan tuottavuuden parantamiseen

Pysy kilpailukykyisenä seuraamalla alan trendejä ja hyödyntämällä Ciscon ratkaisuja. (PDF - 1,3 Mt)

Lisätietoja
Yritysinnovaatiosi rahoittaminen

Seuraa meitä verkossa