Miksi ulkopuolista rahoitusta?

Hierarchical Navigation

Oikean teknologian löytäminen yrityksellesi on helppoa. Kun valitset aidon nollakoron rahoituksen Ciscon teknologiaa varten valittujen rahoituskumppanien kautta, suurta alkuinvestointia ei tarvita. Jaa maksut 36 kuukaudelle, jolloin voit sijoittaa käteisvarat tärkeisiin yritystoimintoihin. Se on helppoa.

Miksi valita Cisco Capital -rahoitus?

Päätös siitä miten teknologiahankinnat rahoitetaan on yhtä tärkeä kuin oikean ratkaisun valitseminen yrityksellesi. Cisco Capital voi auttaa.

Tarjoamme rahoitusratkaisuja, jotka on suunniteltu tukemaan asiakasyritystemme tavoitteita ja teknisiä tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Kaikenkattavat, edulliset ja kilpailukykyiset rahoitusratkaisumme auttavat sinua

  • ottamaan kaiken irti Ciscon innovaatioista ja optimoimaan tekniikan elinkaaren: ajantasaiset laitteet joustavien päivitys- ja siirtovaihtoehtojen ansiosta – myös laitteiden hävitys ja kierrätys onnistuu helposti
  • jouduttamaan teknologiainvestointeja kilpailuedun saavuttamiseksi
  • jakamaan kokonaiskustannukset pidemmälle aikavälille yhdellä ratkaisulla, johon sisältyvät tekniikka-, asennus- ja huoltokustannukset – välttäen samalla suuren käteissijoituksen
  • vähentämään käyttökustannuksia (OpEx) ja mahdollisesti rajoittamaan myös pääomakustannuksia (CapEx)
  • suojelemaan nykyistä pääoma- ja kassavirtaa ennustettavissa olevilla maksuaikatauluilla, jotka helpottavat myös budjettipaineita.

Lataa PDFPDF ja lue lisää Cisco Capitalin tarjoamista teknologia- ja rahoituspalveluista

Cisco Capital: rahoitusta liiketoiminnan innovaatioille

 

Rahoitusratkaisut

Ohjelmat ja tarjoukset Edut
easylease 0% financing PDF Oikean teknologian löytäminen yrityksellesi on helppoa. Kun valitset aidon nollakoron rahoituksen Ciscon teknologiaa varten valittujen rahoituskumppanien kautta, suurta alkuinvestointia ei tarvita. Jaa maksut 36 kuukaudelle, jolloin voit sijoittaa käteisvarat tärkeisiin yritystoimintoihin. Se on helppoa.
Monen sopimuskauden rahoitusEmail Maksut määräytyvät käytön mukaan, ja teknologian käyttöönottoon liittyvät kiinteät ja muuttuvat kulut rahoitetaan joustavasti.
Vblock-rahoitusEmail Rahoitus yhtenäistetylle Virtual Computing Environment (VCE) -infrastruktuuriratkaisulle. Tämän monen laitevalmistajan yhteistyössä valmistaman Vblock-alustan hankintaan tarvitaan vain yksi leasing-sopimus, ja oikea kokonaisratkaisu saadaan käyttöön joustavien rahoitusratkaisujen avulla.

Rahoitusratkaisut Edut
Operatiivinen leasing, josta käytetään joskus nimeä Fair Market Value -leasingEmail

Maksa laitteiston käytöstä, älä sen omistamisesta. Sopimuskauden päättyessä palauta laitteisto meille tai osta se käypään markkina-arvoon perustuvalla hinnalla. Apua toivottuun käsittelyyn taloudellisissa raporteissa.

Rahoitusleasing Email

Sopii asiakkaille, jotka haluavat pitää laitteiston sopimuskauden päättyessä. Asiakas jakaa maksut pidemmälle aikavälille ja omistaa laitteiston sopimuskauden päättyessä

Laina Email

Asiakas omistaa ostamansa tuotteen, ja pääomaa vapautuu päivittäisen liiketoiminnan hoitamiseen. Maksut voidaan järjestää käyttöönottoon ja taloudellisiin etuihin sopiviksi.

Käyttöehtoja sovelletaan. Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Cisco Capital pidättää oikeuden lopettaa nämä tarjoukset milloin tahansa.
*Kaikki Cisco-tuotteet ja -ratkaisut (mukaan lukien laitteistot (70 %), ohjelmistot, palvelut ja kolmannen osapuolen laitteet)

Aloitetaan keskustelu

Ota yhteyttäEmail jo tänään, niin voimme keskustella rahoitustarpeistasi ja yrityksellesi sopivista teknologiainvestoinneista.

Tarvitsetko apua?

Got Small Business? Go to Cisco Small Business Products