Tjenesteudbyder

Your Opinion Counts

Help us improve our site.

Your Opinion Counts

Udviklingen lige nu

  • Læs alle nyheder om den nyeste teknologi for tjenesteudbyderne.
14401058760471

Få din andel af $ 1,7 billioner

50 milliarder ting vil være internetforbundet inden for få år. Værdien for tjenesteudbyderne? Et anslået beløb på $ 1,7 billioner i 2022. Vi kan hjælpe dig med at beregne din potentielle andel.

Videre
Transforme su red

Tilpas dit netværk

For at sikre sig en andel skal man kunne reagere hurtigt. Markedet ændrer sig hurtigt. NFV, SDN og open source er alle faktorer, der hjælper til dette. Du har brug for alle tre for at kunne lykkes. Vi har sørget for, at du nemt kan tilpasse dig vores åbne arkitektur og bygge videre på vores infrastruktur, tjenester og programplatforme.

Få mere at vide om hvordan
Prepare su empresa para el éxito

Gør din virksomhed klar til fremgang

Vær nyskabende, giv kunden en endnu bedre oplevelse, og skab større rentabilitet. Vores strategi kan hjælpe. Der opstår hurtigt ændringer og ny konkurrence. Som din teknologipartner forpligter vi os til at hjælpe dig med at tilpasse dit netværk, så du kan tilpasse din virksomhed og skabe fremgang.

Læs white paper
Introduzca con mayor rapidez los servicios gestionados en el mercado

Få Administrerede tjenester hurtigere på markedet

For at imødekomme globale kunders efterspørgsel efter tilbuddet om desktop-som-en-tjeneste kan Dimension Data tilføje mere netværkskapacitet i løbet af timer og implementere hundredvis af nye desktops i løbet af minutter.

Se, hvordan de gør det

Lavere omkostninger, højere afkastningsgrad

ACG Research undersøger businesscasen for virtuelt administrerede tjenester.

Læs rapport

Følg os