Collaboration

Ikke alt har en touch screen

Se vores nye samarbejdsværktøjer og hvordan tryk gør alt nemmere. (0:34 min)

Ikke alt har en touch screen

Samarbejde kan få folk til at opnå usædvanlige ting. Gør samarbejdet bedre med teknologi, der sætter folk i stand til at engagere og innovere – hvor som helst og på alle enheder.

1396953718427

Video

Video placerer folk i midten af samarbejdsoplevelsen. Den sætter dem i stand til at samarbejde på nye måder for at transformere forretningen, sætte fart på innovationen og udrette mere med mindre. Det er fremtidens interaktion, hvor alle, hvor som helst, kan stå ansigt til ansigt og være mere effektive.

1415775886864

Løsninger til cloud og hybridt samarbejde

Forøg værdien af dine eksisterende investeringer til samarbejde. Ciscos åbne og indbyrdes kompatible løsninger giver dig mulighed for at få fordel af de nye cloud-tjenester og 'forbinde dem i clouden' med din eksisterende infrastruktur. Vi tilbyder en bred række af løsninger fra Cisco Cloud, private cloud-løsninger og cloud-tjenester fra certificerede partner drevet af Cisco.

1417682119147

Mellemstore Colloboration-løsninger

Til virksomheder i vækst med begrænsede ressourcer, kan effektivt samarbejde være kompliceret. Gør det nemmere med vores udvalg af Colloboration-løsninger i den rette størrelse og til den rette pris. Forbedr medarbejdernes engagement, øg kundernes tilfredshed, reducér omkostningerne, og sæt skub i innovation og vækst.

1417682418442

Mobilt samarbejde

Samarbejde involverer mange personer på mange forskellige steder. Samarbejd løbende på tværs af flere platforme og enheder med chat, skærmdeling, web- og videokonferencer samt delte arbejdsrum – enten på stedet eller i skyen.

Nødvendigheder for virksomheden

Udforsk måder at bruge samarbejdsteknologi til at opnå vigtige virksomhedsmål.

Rapporter og cases

Læs, hvad eksperter og kunder siger om fordelene ved collaboration-teknologi.

Branchetendenser

Se, hvordan vigtige tendenser former miljøet på arbejdspladsen.

Følg os