Решения за среден бизнес

Внимание към вашите грижи

Средните по размер клиенти и партньори ни казват за какво най-вече мислят чрез Cisco Live. (30:35 мин)

Внимание към вашите грижи

Форсирайте вашия успех

Получете безплатен персонализиран списък с ИТ продукти за вашите нужди.

Вземете мрежата, която ви е необходима, за да развиете бизнеса си

Искате бизнесът ви да се разрасне. И да бъде печеливш. Да бъдете конкурентни. Притежаването на надеждна мрежа е ключът към вашия успех. Cisco прокарва насоките за развитие в областта на мрежите в продължение на три десетилетия.

Нашето разработено за пазара на средния бизнес портфолио осигурява надеждна, мащабируема ИТ инфраструктура с висока степен на защита, от каквато се нуждае вашия бизнес. Независимо дали става дума за изчислителни центрове или съвместна работа, за мобилност или сигурност, локално или в облака, нашите хардуерни и софтуерни решения се базират на доказано лидерство и опит в бранша.

Чрез Cisco вие се възползвате от:

  • Най-пълното портфолио с решения в бранша за пазара на средния бизнес, с опции за гъвкаво внедряване, опиращи се на силата на интелигентна мрежа
  • Глобалната мрежа от надеждни партньори, които улесняват избора, внедряването и управлението на ИТ, така че вие да се съсредоточите върху бизнеса си
  • Инвестиции в размер на $ 5,5 милиарда за изследвания&разработки с над 14 000 патента за лесен преход към нови технологии
  • Гъвкаво финансиране с възможности за надграждане и миграция, удовлетворяващо нуждите на вашия разрастващ се бизнес
ap75343-220-140

Посрещнете вашите ИТ и бизнес предизвикателства

Вашите клиенти очакват повече от вас. Изпреварете другите. С нашата ИТ инфраструктура може да внедрите нови бизнес приложения и решения по-бързо и без отрицателни последици за процеса на работа. Вашият изчислителен център може да се превърне в стратегически ресурс. Вие постигате ефикасност в работата, подобрявате производителността на работната сила и намалявате рисковете. Първи стъпки:

1380819963397_220x140

Партньори

Решенията за пазара на средния бизнес, предоставяни от нашите партньори, могат да ви осигурят конкурентното предимство, което ви е необходимо, за да поддържате бизнеса си. Възползвайте се от преимуществата на локалните, облачните или управляваните услуги. Насладете се на повече възможности за удовлетворяване на потребителското търсене и разрастване на вашия бизнес. Опростете по всяко време и навсякъде мобилността и технологията „донесете свое устройство” (BYOD). Сдобийте се с ИТ сигурност, устойчивост и душевно спокойствие.

  • Свържете се с правилния партньор чрез нашата екосистема. Научете как.
  • Благодарение на нас, вие ще сте защитени. Вижте как партньорите могат да ви помогнат да въведете рационализации по-бързо.
  • Работете с партньори, на които може да се доверите. Търсене на риселър.
За партньори: Влезте, за да получите достъп до инструментите и ресурсите.

Постигане на мрежова ефикасност

Нашите разработени за пазара на средния бизнес ИТ решения могат да помогнат за процъфтяването на вашия бизнес. (PDF файл – 769 KB)

Научете как

Бързи съвети за подобряване на производителността на бизнеса

Превърнете в капитал браншовите тенденции и решенията на Cisco, за да сте в крак с конкуренцията. (PDF файл – 1,3 MB)

Прочетете сега
Финансиране на обновяването на вашия бизнес

Следвайте ни