Little Girl
Cisco Expo 2008

Spoštovani,


Živimo v obdobju hitrih, težko predvidljivih in dinamičnih sprememb, ki se jim moramo z inovativnostjo in prožnostjo prilagajati tako podjetja kot tudi posamezniki. Sedanjost in prihodnost pripadata tistim, ki lahko v najkrajšem času ponudijo zanesljive, visoko kakovostne izdelke in rešitve, ki ustrezajo željam in pričakovanjem kupcev. Znanje in inovacije so gonilna sila današnjega načina življenja.

S pomočjo novih tehnologij se pojavljajo drugačni načini poslovanja in komuniciranja tudi znotraj organizacije same. Varno omogočanje podatkovnih, glasovnih in video komunikacij v realnem času, neodvisno od kraja, nam samo po sebi omogoča dvig produktivnosti. Do podatkov tako že danes lahko dostopamo kadarkoli, kjerkoli in s katerekoli naprave. Napredne tehnologije zbližujejo ljudi, ki si do nedavnega zaradi velikih razdalj, jezikovnih razlik, omejitev glede potovanj niso predstavljali, da lahko nemoteno sodelujejo in spreminjajo se načini, kako delamo, živimo, se igramo in učimo.

Cisco Slovenija v letošnjem letu praznuje že 10. obletnico obstoja na slovenskem tržišču. V tem času še nismo bili priča tolikšnemu zanimanju za prihodnost, spremembe in razvoj v poslovnem okolju kot smo sedaj. Znanje, pretok informacij in možnost sodelovanja med posamezniki so ključnega pomena. V želji, da bi z vami delili svoje izkušnje in izkušnje naših poslovnih partnerjev ter tudi končnih uporabnikov, vas vabimo na 7. Cisco Expo konferenco, ki bo 18. in 19. marca v hotelu Golf na Bledu.

Prijazen pozdrav,

Anton Petrič
Direktor Cisco Systems Slovenija

Sponzorji

Generalni

Zlati

Srebrni

Tehnološki

© 1992-2007 Cisco Systems, Inc. All rights reserved. Terms and Conditions | Privacy Statement | Cookie Policy | Trademarks of Cisco Systems, Inc.