[an error occurred while processing this directive]
Människor i centrum av samarbetet

Snabba på innovationsprocessen med telepresence-samarbete

Cisco TelePresence sätter människor i centrum av samarbetsupplevelserna och utgör kärnan i en integrerad lösning. Cisco erbjuder en av marknadens mest omfattande portföljer med videosamarbetstillämpningar, som främjar tillväxt, innovation, produktivitet och ökade teamprestationer, investeringsskydd samt förenklade processer för att hitta rätt personer och rätt information. I rollen som marknadsledare står Cisco, våra experter på professionella tjänster och vår omfattande uppsättning partner beredda att hjälpa dig leverera nya samarbetsupplevelser och dra nytta av styrkan i deltagande i din egen verksamhet.

De väsentliga elementen i samarbete

Tabell med elementen i samarbete

Läs mer om Ciscos samarbetsprodukter

Ciscos samarbetsportfölj

Med allt från prisbelönt IP-kommunikation till mobilitet, kundvård, webbkonferenser, meddelandehantering, social programvara för storföretag och samverkande telepresence-upplevelser förenar Cisco nätverksbaserade, integrerade samarbetslösningar som bygger på öppen standard.

  • Telepresence: Ger människor möjlighet att träffas, dela innehåll, skapa videoinspelningar och evenemang med hög kvalitet, konsultera experter och leverera kraftfulla anpassade tjänster i en djupgående personlig miljö som fungerar med andra lösningar från Cisco och tredje part.
  • Konferensteknik: Utöka personalens räckvidd med avancerade ljud-, webb- och videokonferensfunktioner som du kan implementera som programvara som en tjänst (SaaS) och som platsbaserade produkter.
  • Kundvård: Främja verkligt intim kontakt med kunder, tillfredsställelse och lojalitet via kundsamarbetslösningar som använder flera olika samarbetstekniker som hjälper verksamheter att omvandlas från de reaktiva arbetssätt som förekommer i traditionella hjälpcentraler till en mycket mer proaktiv modell där man engagerar kunderna.
  • Social programvara för storföretag: Snabba upp beslutsfattandet genom att hjälpa anställda, kunder och partner att snabbt hitta, använda och dela relevant affärsinformation med hjälp av mycket säkra, samarbetande tillämpningar, automatiserad expertis och mediasökningsfunktioner.
  • IP-kommunikation: Ge de anställda konsekventa kommunikationstjänster, oavsett om de befinner sig på huvudkontoret, inom filialer eller på resande fot, genom att dra nytta av branschens mest populära och heltäckande kommunikationssystem och ändpunkter för stora företag.
  • Meddelandehantering: Se medarbetares och kollegors tillgänglighet i realtid genom att använda snabbmeddelanden för stora företag via molnet eller på plats på företaget. Utveckla din meddelandehanteringslösning med mycket säkra värddrivna e-post- eller Unified Messaging-lösningar som ger anställda möjlighet att läsa och skicka meddelanden var som helst med valfria enheter med hjälp av e-post, snabbmeddelanden och röstpost.
  • Mobila tillämpningar: Öka mobila anställdas produktivitet och förbättra kundhanteringen samtidigt som du hanterar mobilkostnaderna genom att göra mobila enheter till anknytningar i företagets nätverk för samarbetsrika funktioner, inklusive konferenser och video.
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]