[an error occurred while processing this directive]
Gezondheidszorg, onderwijs, industrie en meer

TelePresence voor het bedrijfsleven

TelePresence brengt verandering—zowel in de ervaring en in de wijze van bedrijfsvoeren. Voor bedrijfstakken als onderwijs, gezondheidszorg detailhandel, industrie en vele andere kan de verandering tevens diepgaand zijn en op uw leven betrekking hebben. Door de mogelijkheden van TelePresence kunnen vakdeskundigen uit de gehele wereld virtueel naar ziekenhuisruimten, klaslokalen, productielijnen en uiteindelijk bij u thuis worden gebracht. Cisco TelePresence-systemen kunnen binnen diverse bedrijfstakken zo worden opgezet dat ze voldoen aan alle specifieke behoeften binnen die branche, zoals bijdragen aan verbetering van de kwaliteit en planning binnen gezondheidszorg, verbreden en uitbreiden van het bereik van onderwijsinstellingen of het verbeteren van productie-efficiency. Met TelePresence beschikt u over meer mogelijkheden voor 'persoonlijke kracht' dan ooit te voren en haalt u moeiteloos kennis en expertise in huis, zelfs al bevinden die experts zich op duizenden kilometers afstand.

Onderwijs en training

Of het nu afstandsonderwijs betreft met online cursussen of het archiveren van lessen om deze te integreren met uw onderwijsbeheersysteem: Cisco biedt TelePresence-oplossingen die voldoen aan de behoeften van uw unieke programma voor afstandsonderwijs.

Gezondheidszorg

Cisco verbindt overal ter wereld artsen met patiŽnten, clinici met ziekenhuizen en specialisten met medische centra. TelePresence raakt in hoog tempo verweven met het gezondheidszorgstelsel. Weldra komt elke service die een patiŽnt behoeft beschikbaar, zonder probleem, waar en wanneer dan ook—en Cisco laat u zien hoe.

FinanciŽn

Elke dag bespreken financiŽle managers op continenten overal ter wereld tijdgevoelige investeringsmogelijkheden. Nauwkeurige en snelle informatievoorziening is essentieel. Met TelePresence kunnen bedrijven voor financiŽle dienstverlening doeltreffender informatie delen, efficiŽnter vragen beantwoorden en voorzien in een grotere diversiteit in dienstverlening op meer locaties.

Productie

Bedrijven krijgen een kortere productietijd en sneller time-to-market door projectteams en deskundigen samen te brengen. Met Cisco TelePresence krijgt u een betere informatievoorziening en directe feedback, zodat ontwikkelingsteams sneller kunnen werken.

Publieke sector

Via visuele communicatie zorgen overheidsinstanties overal ter wereld voor een snellere besluitvorming, bieden werknemers meer toegang tot deskundigen en informatie en voorzien in real time reacties in kwesties van openbare veiligheid. De instanties in de publieke sector streven ernaar om real time ondernemingen te worden, door hun dagelijkse en essentiŽle gebruikswijzen van video in doeltreffende communicatie op afstand uit te breiden. Cisco past met de integratie van spraak-, video- en internetfunctionaliteit de geavanceerde oplossing zo aan, dat deze geschikt is voor elke omgeving en elke toepassingbehoefte in de publieke sector.

Andere bedrijfstakken

De gebruiksmogelijkheden van Cisco TelePresence en samenwerkingstechnologieŽn zijn eindeloos.

[an error occurred while processing this directive]
Favoriete TelePresence-tweets

Twitter-logo