[an error occurred while processing this directive]

De Cisco TelePresence als complete oplossing

Als marktleider kan Cisco u de beschikking geven over samenwerkingsmogelijkheden via video met de grootst mogelijke ervaring, de ruimste portfolio en ongeŰvenaarde schaalbaarheid.

Intu´tieve gebruikerservaring

Intu´tieve gebruikerservaring

Cisco biedt een gebruiksvriendelijke, hoogwaardige en fascinerende gebruikerservaring, hetgeen meer gebruikers oplevert, zodat de invloed van uw bedrijf wordt versneld. Wij streven ernaar om u een natuurlijke communicatie-ervaring te leveren, door kwaliteitsgesprekken en een intu´tieve en fascinerende gebruikerservaring te bieden voor ons gehele productportfolio waarbij een industrieel ontwerp van hoge kwaliteit, Cisco TelePresence Touch, en geavanceerde functies zoals One-Button-To-Push zijn inbegrepen. De ervaring wordt nog overweldiger door deze te integreren in een complete samenwerkingsoplossing.

TelePresence voor iedereen en overal

TelePresence voor iedereen en overal

Cisco voorziet in een diversiteit in Endpoints, implementatiemodellen en een interoperabiliteit, waardoor TelePresence overal en voor iedereen werkelijkheid kan worden. Cisco heeft een aanbieding voor veel typen vergaderingervaringen: van speciale, meeslepende video-ervaringen voor groepsbijeenkomsten tot multifunctionele oplossingen voor persoonlijke TelePresence, voor video geschikte telefoons en softwareklanten. Wij bieden flexibele implementatiemodellen die passend zijn voor uw budgetbehoeften en helpen uw implementatie op te schalen; daarbij streven wij naar open, op standaarden gebaseerde connectiviteit die zich uitstrekt tot any-to-any videogesprekken naar collega's, partners en klanten. Dit geeft u bescherming van uw investering en de flexibiliteit die u nodig hebt om uw bestaande implementatie uit te breiden.

Gemakkelijk op te schalen en te beheren, met een maximale ROI

Gemakkelijk op te schalen en te beheren, met een maximale ROI

Aangezien het gebruik van TelePresence steeds wijder verspreid wordt over uw eigen organisatie, kunt u uw investeringen opschalen met de geruststelling dat de Cisco-oplossingen zich op uw tempo uitbreiden en u maximaal rendement van uw investering bezorgen. De naadloze architecturale benadering maakt de wijze waarop uw investering wordt beheerd eenvoudiger en kan deze zich ononderbroken renderen. En de investeringen die Cisco doet in video- en samenwerkingstechnologie zijn ongeŰvenaard, met R&D-centra overal ter wereld, een 24-uurs ondersteuning en duizenden servicedepots, die mede zorgen voor constante innovatie en een snelle reactie op uw bedrijfsbehoeften.

[an error occurred while processing this directive]