Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Vipps velger Cisco

Øker konkurransekraften med Webex

Vipps fusjonerte med BankAxept og BankID i 2018. For å sikre at 240 ansatte fra organisasjoner med ulik kultur samarbeider mest mulig effektivt på tvers av lokasjoner, avdelinger og team har Vipps valgt Cisco som partner.

- Vipps sikrer seg med dette verdensledende, norskutviklet videokonferanseteknologi og gir de ansatte verktøy til å samhandle langt mer fleksibelt og effektivt. Man kan enkelt starte et møte fra PC`en hjemme, fortsette sømløst på mobilen til man kan gå direkte inn i møterommet på kontoret. At et av norges ledende innovasjonsmiljøer velger oss som partner for å styrke samhandlingen og øke innovasjonstakten beviser Cisco sin styrke, sier Trine Stømsnes, administrerende direktør i Cisco Norge.

– Vi har et stort behov for gode verktøy som sikrer samhandling og interaksjon, både fordi vi har medarbeidere som jobber fra ulike steder og fordi vi har samarbeidspartnere i inn- og utland vi har tett dialog med. Digitale møteplasser forenkler hverdagen for oss og skaper mer fleksibilitet for medarbeiderne i Vipps, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

Garborg avslører at de allerede har hatt stor nytte av plattformen Cisco Webex.

– Vi har faktisk landet en av våre største avtaler ved bruk av denne løsningen, så det er helt klart at dette er et samhandlingsverktøy som passer Vipps svært godt, som vil spare oss mye tid og gjøre oss mer effektive. Ikke minst gjør det at vi kan samle nøkkelpersonell svært kjapt når vi for eksempel setter beredskap, uten at vi trenger å være i samme rom, sier han.

– Cisco Webex er en åpen sikker plattform som gjør at man kan delta i møter fra alle typer enheter, dele og jobbe i dokumenter, samle hele teamet også med eksterne, uten at man må være fysisk til stede i samme rom. Webex integrert med bedriftens andre produktivitetsverktøy og møterom gir den største effekten for god samhandling. Vi ser at flere og flere bedrifter etterspør løsninger som er tilpasset en moderne jobbhverdag, Trine Strømsnes, Adm.Dir i Cisco Norge.