Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Telenor og Cisco sammen om det raskeste mobilnettet

Et tett strategisk samarbeid mellom Cisco og Telenor har vært avgjørende i byggingen av verdens raskeste mobilnett. Nå forsterker selskapene sitt strategiske partnerskap etter avtalen som selskapene signerte på Mobile World Congress i år. Gjennom en strategisk samarbeidsavtale skal kundeopplevelsen forbedres innenfor områder som dataanalyse, IoT, smartby og sikkerhetsløsninger.

Som en del av avtalen mellom de to telekomaktørene leverer Cisco teknologien som muliggjør hastighet i verdenstoppen. Kjernen i mobilnettverket er økt grad av sikkerhet sammen med den globale markedsledende Cisco’s Packet Core*, som bidrar til et superraskt internett til Telenor sine kunder.

  • Gjennom målrettet satsning over flere tiår har vi klart det vi ikke trodde var mulig – å gi kundene våre verdens raskeste mobilnett. Den høye nettkvaliteten hadde vi ikke maktet å få til uten et tett samarbeid med Cisco. Cisco er en verdifull samarbeidspartner som bokstavelig talt leverer kjernen i mobilnettet vårt. Vi er svært glade for å ha dem med på laget, sier Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor.
  • Telenor som er et av verdens ledende selskaper innen mobilteknologi er en svært viktig strategisk partner for Cisco. For å kunne levere den beste brukeropplevelsen for norske kunder har Telenor en unik kompetanse, innsikt og posisjon. Sammen med Telenor ønsker vi å bidra til å bygge dagens og morgendagens raskeste og sikreste mobile nettverk, sier Sven Størmer Thaulow, Adm.Dir i Cisco Norge.

Suverene resultater

Ferske tester fra Ookla® og Speedtest® viser at Telenor i Norge har verdens raskeste mobilnett. Uavhengig av hvor kunden befinner seg er forventningen til mobildekning og hastighet den samme, noe som gjør Norge til et spesielt vanskelig land å bygge mobilnett. Testen til Ookla® tar ikke hensyn til norske særegenheter som gjør det vanskelig å bygge ut nett med høye fjell og dype fjorder, hvilket gjør denne kåringen ekstra imponerende.

bjorn_amundsen_sven_s_thaulow

Tv: Sven Thaulow, adm.dir i Cisco Norge og Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor.

Om Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) er et verdensledende teknologiselskap som har vært sentral i utviklingen av internett siden 1984. Våre folk, produkter og partnere hjelper samfunnet med å trygt kunne koble seg på og gripe morgendagens digitale muligheter i dag. Les mer på https://www.cisco.com/c/no_no/about/press.html og følg oss på Twitter @Cisco og @CiscoNorway.

Om Telenor

Telenor Group bidrar til at 172 millioner kunder over hele verden kobles sammen. Å samle verden har vært Telenor sitt domene i mer enn 160 år og opererer idag primært i Skandinavia og Asia. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

*Mer informasjon om Cisco Packet Core Gateway finner du her:
https://blogs.cisco.com/sp/ciscomktleaderinmobility