Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Toril Jensvold er ny salgsdirektør for offentlig sektor i Cisco

Jensvold kommer senest fra Oracle og har jobbet 13 år i Telenor.

 

Teknologiselskapet Cisco har ansatt Toril Jensvold (53) som ny salgsdirektør for offentlig sektor i selskapet. Jensvold kommer fra stillingen som Senior Sales Executive i Oracle Norge, hvor hun har jobbet i tre år. Hun har tidligere jobbet i Kvantel og Escenic, og jobbet før det 13 år i Telenor. Hun er utdannet siviløkonom fra BI og har en primary i finans fra University of Wisconsin.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver i Cisco, og ser frem til å være en del av et selskap som er ledende innen utvikling av teknologi og samarbeidsløsninger for bedrifter verden over. Digitalisering av organisasjonen og et sikkert nettverk er noe av de viktigste prioriteringene en bedrift kan gjøre i dag, og jeg ser derfor frem til å jobbe med Cisco slik at vi sammen med våre kunder kan ruste oss både for dagens og morgendagens utfordringer, sier Jensvold.

Sven Thaulow, administrerende direktør i Cisco Norge, gleder seg over ansettelsen av Jensvold og mener Cisco og Jensvold vil passe som hånd i hanske.

– Toril kommer inn med tung B2B-kompetanse fra tjeneste- og softwareselskaper - som er nøyaktig den reisen Cisco er på nå. Vi gleder oss til å få henne som en del av teamet vårt på Lysaker, sier Thaulow.

 

For nærmere kontakt:

Toril Jensvold

Salgsdirektør for offentlig sektor i Cisco

Mail: tjensvol@cisco.com

Sven Thaulow

Adm.dir. Cisco Norge

Mobil: (47) 952 80 477

Mail: sthaulow@cisco.com

 

 

 

Om Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) er et verdensledende teknologiselskap som har vært sentral i utviklingen av internett siden 1984. Våre folk, produkter og partnere hjelper samfunnet med å trygt kunne koble seg på og gripe morgendagens digitale muligheter i dag. Les mer på https://www.cisco.com/c/no_no/about/press.html og følg oss på Twitter @Cisco og @CiscoNorway