Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Cisco Designed: Empowering Small Business Recovery

MKB-bedrijven vormen de ruggengraat van onze gemeenschappen. Wanneer zij sterk zijn, zijn we allemaal sterker.
Cisco helpt MKB-bedrijven te herstellen van de economische impact van COVID-19.

Er is een brug tussen belemmeringen en kansen.

MKB-bedrijven zoals dat van u zijn innovatief en veerkrachtig en zullen de huidige economische uitdagingen als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen overwinnen door te adopteren, zich aan te passen en te volharden. Onze nieuwe hub Cisco Designed: Empowering Small Business Recovery bevat waardevolle informatie, inzichten van experts en andere bronnen om verbonden te blijven, essentiële middelen te beschermen, productiviteit te garanderen en kosten en cashflow te beheren, zodat u zich op de voortgang van uw bedrijf kunt richten.

Oplossing van uw vijf grootste IT-uitdagingen

Eenvoudige oplossingen die zijn ontwikkeld om complexe IT-problemen op te lossen nu uw bedrijf weer van start gaat, en in de toekomst.

Thuiswerken

Gaat uw bedrijf weer van start? Werk overal vandaan samen met werknemers en klanten.

Bescherming tegen cybercriminaliteit

Bescherm uw personeel en uw bedrijf tegen identiteitsfraude en hackers.

Always-on bedrijf

Zorg dat uw bedrijf blijft draaien met cloudtechnologie die eenvoudig te installeren en te gebruiken is.

Werkplekmonitoring

Monitor de werkplek in real time en op veilige afstand nu uw bedrijf weer van start gaat.

Nieuw kantoor

Verhoog de productiviteit en verbeter de security in gedeelde fysieke workspaces, ongeacht waar u werkt.

Start uw bedrijf met Cisco

Elk bedrijf, klein of groot, begint met een idee, een visie van iets nieuws. Misschien betekent herstel voor u dat het tijd is om uw visie te realiseren. U bent niet de enige: meer dan de helft van de Fortune 500-bedrijven zijn tijdens een crisis opgericht. Technologie, zoals die van Cisco, kan u helpen het balletje snel en eenvoudig te laten rollen.

Financieringsopties voor het MKB

U moet zich aanpassen aan een nieuw bedrijfsklimaat. Wij kunnen financiering van de benodigde technologie om uw bedrijf weer van start te laten gaan vereenvoudigen. Profiteer van financiering met een effectieve rente van 0% en betaal in termijnen.

De kracht van partnerschap

U hoeft niet op eigen houtje aan de slag. Wij zijn trots op ons partnerschap met een community van ervaren MKB-ambassadeurs die er alles aan doen om bedrijven zoals dat van u te helpen bij het herstarten. Onze bijdrage: een passie voor het MKB, gecombineerd met diepgaande technische expertise. Ontdek hoe we u kunnen helpen bij het gebruik van technologie om aan te passen, te adopteren en te herstellen. 

Stand for Small

Cisco maakt deel uit van een samenwerkingsverband met meer dan 40 bedrijven uit alle mogelijke bedrijfstakken die gezamenlijk MKB-bedrijven waardevolle ondersteuning bieden bij het herstellen van de impact van COVID-19.

Open We Stand

Cisco heeft zich aangesloten bij 30 andere organisaties die resources, tools en inzichten bieden om ondernemers en hun bedrijven te ondersteunen in deze moeilijke tijd.