Helaas is deze aanbieding verlopen

Bekijk onze huidige aanbiedingen voor het MKB hier.
Ontdek onze switches ontworpen voor het MKB hier.

Koop een Cisco SG220, SG250 of SG350 Series switch en ontvang een gratis Cisco Business 140 AC access point. De switch en het access point zijn speciaal ontwikkeld voor het MKB en vormen samen de perfecte networking oplossing:

Simpel

Configureer uw netwerk binnen enkele minuten, breid uw Wi-Fi eenvoudig uit en beheer alles via de gebruiksvriendelijke mobiele app of het webdashboard.

Flexibel

Terwijl uw bedrijf groeit, kunt u met onze innovatieve productportfolio uw netwerk ontwikkelen, uitbreiden en vormgeven om aan veranderende behoeften te voldoen.

Veilig

Geavanceerde ingebouwde security beschermt uw bedrijf tegen ongeziene dreigingen om privacy en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Cisco Business Switch

Een portfolio van betaalbare beheerde switches die de basis vormen van een betrouwbaar MKB-netwerk. Kies het model dat het beste aan uw behoeften voldoet.

  • Snelle bestandsoverdrachten en robuuste prestaties van zakelijke apps
  • Kosteneffectieve energiebesparende functies
  • Ingebouwde security
  • Beperkte levenslange garantie, één jaar technische ondersteuning en gratis softwarefixes gedurende de looptijd van de garantie

Cisco Business 140AC Access Point

Dit nieuwe access point biedt prestaties van enterpriseklasse in een compact ontwerp en levert zeer veilige en betrouwbare connectiviteit op de gehele werkplek.

  • Eenvoudige configuratie
  • Vereenvoudigd beheer met Cisco Business mobiele app
  • Geavanceerde security via integratie met Cisco Umbrella
  • Eén jaar technische ondersteuning en beperkte levenslange garantie

Details van promotie

De aanbieding is tijdelijk en zolang de voorraad strekt beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Kwalificerende modellen zijn Cisco Business SG220, SG250 of SG350 Series switches en het Cisco Business 140 AC access point. Niet van toepassing op eerdere aankopen. Geldig tot en met 23 januari 2021. Algemene voorwaarden: neem voor meer informatie contact op met een Cisco-partner.

Praat met Sales