Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Exclusieve aanbiedingen voor opname van Cisco DNA in een Enterprise Agreement

Klanten met een netto TCV (totale contractwaarde) van $ 100.000 komen nu in aanmerking voor opname van Cisco DNA onder een Cisco Enterprise Agreement (EA). Klanten kunnen profiteren van de volgende aanbiedingen.

Recht op gratis Cisco DNA Center-applicatie

Schaf tenminste $ 100.000 netto TCV aan kwalificerende software aan via opname van Cisco DNA onder een Cisco EA en krijg één gratis Cisco DNA Center-applicatie.

Kwalificerende software omvat Cisco DNA-softwareabonnementen in de wireless en switching suites op Advantage- of Premier-niveau, met een looptijd van 3 of 5 jaar, via een Cisco EA.

Cisco DNA Center is het centrale controller- en analyseplatform in het hart van Intent-based networking (IBN). DNA Center komt tegemoet aan de eisen van digitalisering, cloud, IoT en mobiliteit door de complexiteit uit IT te halen en het mogelijk te maken om het netwerk van een organisatie af te stemmen op zakelijke doelstellingen door beleid, automatisering en assurance te combineren met geïntegreerde security.

Koop meer, bespaar meer

Schaf tenminste $ 100.000 netto TCV aan opname van Cisco DNA onder een Cisco EA aan van meerdere suites voor ondernemingsnetwerken (switching, draadloos en SD‑WAN/routing) en u krijgt 5% korting op aankopen uit twee suites en 10% korting op aankopen uit alle drie de suites.

Versnelling van implementatie

Cisco begrijpt dat het tijd kost om in uw hele organisatie te versnellen. Ontvang voor alle Cisco EA’s met opname van Cisco DNA met een looptijd van 3 of 5 jaar een versnelling in het eerste jaar voor volledige dekking van de onderneming, aangegeven in een eenmalige aankoopaanpassing.

Voor 5-jarige Cisco EA’s met opname van Cisco DNA met een dekking van tenminste 1000 switches is een nog grotere versnelling mogelijk. Cisco biedt u een versnelling in de eerste 2 jaar voor volledige dekking van de onderneming, aangegeven in een eenmalige aankoopaanpassing.

Deze aanbiedingen zijn wereldwijd beschikbaar, van toepassing op nieuwe EA’s en geldig tot en met 29/01/2022.

Algemene voorwaarden: Neem voor meer informatie contact op met een adviseur of met de partner van uw voorkeur.

Alle promoties bekijken