Exclusieve aanbiedingen voor opname van Cisco DNA in een Enterprise Agreement

Klanten die voldoen aan de minimale aankoopwaarde van software, komen nu in aanmerking voor opname van Cisco DNA in een Cisco Enterprise Agreement (EA). Deze klanten kunnen profiteren van de volgende aanbiedingen.

 

Recht op gratis Cisco DNA Center-applicatie en oplossingsstartpakket

Wanneer u voldoet aan de minimale aankoopwaarde van software via opname van Cisco DNA in een Cisco EA, krijgt u één gratis Cisco DNA Center-applicatie.

Kwalificerende software omvat Cisco DNA Software-abonnementen in de wireless en switching suites (op Advantage-niveau met een looptijd van 3 of 5 jaar, of op Premier-niveau met een looptijd van 3 jaar).

Cisco DNA Center is het centrale controller- en analyseplatform in het hart van intent-based networking (IBN). Cisco DNA Center komt tegemoet aan de eisen van digitalisering, cloud, IoT en mobiliteit door de complexiteit uit IT te halen en het mogelijk te maken om het netwerk van een organisatie af te stemmen op de business intent door beleid, automation en assurance te combineren met geïntegreerde security.

Koop meer, bespaar meer

Bij de minimale aankoopwaarde voor opname van Cisco DNA in een Cisco EA voor twee of meer typen softwaresuites (switching, wireless, en SD‑WAN en routing) krijgt u 5% korting op de catalogusprijs bij aankopen uit twee suites en 10% korting op de catalogusprijs bij aankopen uit alle drie de suites.

Versnelling van implementatie

Cisco begrijpt dat het tijd kost om in uw hele organisatie te versnellen. Ontvang voor alle Cisco EA’s met opname van Cisco DNA met een looptijd van 3 of 5 jaar een versnelling in het eerste jaar voor volledige dekking van de onderneming, aangegeven in een eenmalige aankoopaanpassing.

Voor 5-jarige Cisco EA’s met opname van Cisco DNA met een dekking van tenminste 1000 switches is een nog grotere versnelling mogelijk. Cisco biedt u een versnelling in de eerste 2 jaar voor volledige dekking van de onderneming, aangegeven in een eenmalige aankoopaanpassing.

Deze aanbiedingen zijn wereldwijd beschikbaar, zijn van toepassing op nieuwe opnamen van Cisco DNA in een EA en lopen tot en met 30 juli 2022.

Bekijk deze aanbieding
Vul onderstaand contactformulier in.
* verplichte velden
ik begrijp dat ik me op elk gewenst moment kan uitschrijven.