Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Een vergelijking om aan te tonen dat er geen is.

Intent-based networking op basis van Cisco DNA

 

 

Digitale netwerkarchitecturen vergelijken

Cisco

HPE

Huawei

Arista

Alles uitvouwen

Innovaties

Gebruiker volgen op locatie via BLE of Wi-FiCisco CMX, met Virtual BLE Beacon en Hyperlocation, ondersteunt het volgen van BLE- en Wi-Fi-apparaten met een nauwkeurigheid tot 1 à 2 meter.BeperktHPE biedt beperkte ondersteuning met Bluetooth in de access points, maar geen exacte tracering op locatie via Wi-Fi.
Cisco CMX, met Virtual BLE Beacon en Hyperlocation, ondersteunt het volgen van BLE- en Wi-Fi-apparaten met een nauwkeurigheid tot 1 à 2 meter.HPE biedt beperkte ondersteuning met Bluetooth in de access points, maar geen exacte tracering op locatie via Wi-Fi.
Contact zoeken met klanten op locatieDe Cisco CMX-oplossing biedt beter inzicht in de manier waarop gebruikers met de omgeving omgaan, zodat bedrijven betere beslissingen kunnen nemen. HPE biedt tracering op locatie via BLE in de access points, tags en Meridian-toepassingen voor bewegwijzering en klantbetrokkenheid.
De Cisco CMX-oplossing biedt beter inzicht in de manier waarop gebruikers met de omgeving omgaan, zodat bedrijven betere beslissingen kunnen nemen. HPE biedt tracering op locatie via BLE in de access points, tags en Meridian-toepassingen voor bewegwijzering en klantbetrokkenheid.
Controleren op type endpointCisco kan analyses gebruiken om gedrag te bewaken met Stealthwatch en NetFlow, en kan verkeer aan de edge of binnen het netwerk classificeren met TrustSec.HPE biedt tracering op locatie via BLE in de access points, tags en Meridian-toepassingen voor bewegwijzering en klantbetrokkenheid.BeperktiPCA wordt als optie aangeboden, maar biedt beperkte platformondersteuning en zichtbaarheid.
Cisco kan analyses gebruiken om gedrag te bewaken met Stealthwatch en NetFlow, en kan verkeer aan de edge of binnen het netwerk classificeren met TrustSec.HPE biedt tracering op locatie via BLE in de access points, tags en Meridian-toepassingen voor bewegwijzering en klantbetrokkenheid.iPCA wordt als optie aangeboden, maar biedt beperkte platformondersteuning en zichtbaarheid.
Nieuwe mogelijkheden ondersteunen zonder grote upgradesCisco biedt ondersteuning voor nieuwe innovaties via de integratie van aangepaste ASIC’s, UADP en modulariteit van access points.BeperktGeen ondersteuning voor modulaire AP’s. Switchingplatforms gebruiken een aangepaste ASIC met beperkte uitbreidbaarheid.Momenteel geen ondersteuning voor modulaire access points of switches.Geen draadloze platforms, en switchingplatforms zijn gebaseerd op componenten met standaardchips.
Cisco biedt ondersteuning voor nieuwe innovaties via de integratie van aangepaste ASIC’s, UADP en modulariteit van access points.Geen ondersteuning voor modulaire AP’s. Switchingplatforms gebruiken een aangepaste ASIC met beperkte uitbreidbaarheid.Momenteel geen ondersteuning voor modulaire access points of switches.Geen draadloze platforms, en switchingplatforms zijn gebaseerd op componenten met standaardchips.

Flexibiliteit van netwerk en infrastructuur

Geïntegreerd beleid implementerenTussen bekabeld, draadloos en WAN.HPE heeft een andere interface voor beheer.Beperkt
Tussen bekabeld, draadloos en WAN.HPE heeft een andere interface voor beheer.
Praktisch bruikbare gegevensTussen bekabeld, draadloos en WAN.BeperktBeperkt
Tussen bekabeld, draadloos en WAN.
Machine learning
Betere ervaring voor Apple-gebruikersCisco en Apple hebben hun krachten gebundeld om een betere gebruikerservaring te bieden voor gebruikers van Apple-apparaten die zijn verbonden met een Cisco-netwerk.BeperktFunctionaliteit kan alleen worden ondersteund via handmatige QoS-prioritering en Wi-Fi-normen. BeperktFunctionaliteit kan alleen worden ondersteund via handmatige Quality-of-Service-prioritering.
Cisco en Apple hebben hun krachten gebundeld om een betere gebruikerservaring te bieden voor gebruikers van Apple-apparaten die zijn verbonden met een Cisco-netwerk.Functionaliteit kan alleen worden ondersteund via handmatige QoS-prioritering en Wi-Fi-normen. Functionaliteit kan alleen worden ondersteund via handmatige Quality-of-Service-prioritering.
Draadloos netwerk optimaliseren tijdens piekgebruikFlexible Radio Assignment optimaliseert het netwerk automatisch en verbetert de gebruikerservaring tijdens onverwachte tijden van hoge dichtheid.BeperktHuawei ondersteunt softwaregebaseerde radioconfiguratie in de AP8030, maar biedt geen ondersteuning voor dubbele 5 GHz-radio’s in zijn access points.
Flexible Radio Assignment optimaliseert het netwerk automatisch en verbetert de gebruikerservaring tijdens onverwachte tijden van hoge dichtheid. Huawei ondersteunt softwaregebaseerde radioconfiguratie in de AP8030, maar biedt geen ondersteuning voor dubbele 5 GHz-radio’s in zijn access points.
Consistente app-prestaties in het gehele netwerkDe toepassing EasyQoS biedt een vereenvoudigde manier om end-to-end servicekwaliteit te bieden.
De toepassing EasyQoS biedt een vereenvoudigde manier om end-to-end servicekwaliteit te bieden.
Functies detecteren en instellen op nieuw apparaatCisco Auto Smartports detecteert apparaten dynamisch en configureert poorten op basis van apparaattype.BeperktHPE kan eigenschappen detecteren en instellen op een access point dat verbinding maakt met een HPE-switch, maar kan andere typen apparaten niet detecteren.
Cisco Auto Smartports detecteert apparaten dynamisch en configureert poorten op basis van apparaattype.HPE kan eigenschappen detecteren en instellen op een access point dat verbinding maakt met een HPE-switch, maar kan andere typen apparaten niet detecteren.
Veerkracht in voeding voor infrastructuurCisco biedt Persistent PoE, Fast PoE en Universal PoE en levert redundantie op meerdere niveaus via StackWise.HPE biedt basisondersteuning voor PoE/PoE+ (30 W). Een beperkt aantal switches ondersteunt dubbele voedingen voor 1:1 voedingsredundantie.Huawei ondersteunt PoE en PoE+ Power over HDMI (PoH; 95 W) op een enkel S5700-platform. Voedingsredundantie is 1:1 PoH (95 W) op een enkel S5700-platform.Arista-platforms bieden geen PoE-ondersteuning.
Cisco biedt Persistent PoE, Fast PoE en Universal PoE en levert redundantie op meerdere niveaus via StackWise.HPE biedt basisondersteuning voor PoE/PoE+ (30 W). Een beperkt aantal switches ondersteunt dubbele voedingen voor 1:1 voedingsredundantie.Huawei ondersteunt PoE en PoE+ Power over HDMI (PoH; 95 W) op een enkel S5700-platform. Voedingsredundantie is 1:1 PoH (95 W) op een enkel S5700-platform.Arista-platforms bieden geen PoE-ondersteuning.
Automatisering voor WAN, WLAN en bekabeldPrime Infrastructure ondersteunt bekabelde en draadloze toegang en kan selectie van het WAN-pad centraal provisioneren met IWAN. Verkrijg beveiliging, encryptie en toepassingszichtbaarheid en -beheer met APIC-EM en TrustSec.BeperktHPE gebruikt SDN-controllers en Airwave voor geautomatiseerde implementatie van switches en AP’s. WAN-apparaten kunnen niet in Airwave worden beheerd.
Prime Infrastructure ondersteunt bekabelde en draadloze toegang en kan selectie van het WAN-pad centraal provisioneren met IWAN. Verkrijg beveiliging, encryptie en toepassingszichtbaarheid en -beheer met APIC-EM en TrustSec.HPE gebruikt SDN-controllers en Airwave voor geautomatiseerde implementatie van switches en AP’s. WAN-apparaten kunnen niet in Airwave worden beheerd.
Power over EthernetBeperktHPE heeft enkele UPOE-switches maar ondersteunt niet tegelijkertijd geavanceerde PoE-mogelijkheden. UPOE, Perpetual PoE en Fast PoE moeten in afzonderlijke instanties worden beheerd. BeperktHuawei heeft enkele UPOE-switches maar ondersteunt niet tegelijkertijd geavanceerde PoE-mogelijkheden. UPOE, Perpetual PoE en Fast PoE moeten in afzonderlijke instanties worden beheerd. BeperktArista heeft enkele UPOE-switches maar ondersteunt niet tegelijkertijd geavanceerde PoE-mogelijkheden. UPOE, Perpetual PoE en Fast PoE moeten in afzonderlijke instanties worden beheerd.
HPE heeft enkele UPOE-switches maar ondersteunt niet tegelijkertijd geavanceerde PoE-mogelijkheden. UPOE, Perpetual PoE en Fast PoE moeten in afzonderlijke instanties worden beheerd. Huawei heeft enkele UPOE-switches maar ondersteunt niet tegelijkertijd geavanceerde PoE-mogelijkheden. UPOE, Perpetual PoE en Fast PoE moeten in afzonderlijke instanties worden beheerd. Arista heeft enkele UPOE-switches maar ondersteunt niet tegelijkertijd geavanceerde PoE-mogelijkheden. UPOE, Perpetual PoE en Fast PoE moeten in afzonderlijke instanties worden beheerd.
Beleidsgedefinieerde segmentering
Apparaatprofilering voor gedetailleerd beleid
Softwaregebaseerde patching
mGig via 48 poorten
Audio-/videobridging

Beveiliging

Gebruikers en apparaten groeperen voor beleidsnalevingVia softwaregedefinieerde toegang (SD-Access) worden logische/virtuele groepen gemaakt die het mogelijk maken beveiligingsbeleid met de gebruiker mee te verplaatsen.Op VLAN gebaseerd.
Via softwaregedefinieerde toegang (SD-Access) worden logische/virtuele groepen gemaakt die het mogelijk maken beveiligingsbeleid met de gebruiker mee te verplaatsen.Op VLAN gebaseerd.
Segmentering van gebruiker en toepassingSoftwaregedefinieerde toegang maakt gebruik van softwaregebaseerde segmentering om verschillende verkeerstypen van elkaar te scheiden.Op uitzondering gebaseerd.
Softwaregedefinieerde toegang maakt gebruik van softwaregebaseerde segmentering om verschillende verkeerstypen van elkaar te scheiden.Op uitzondering gebaseerd.
Bedreigingsdetectie in versleuteld verkeerMet Cisco-infrastructuur en Stealthwatch kunnen organisaties metagegevens analyseren en AI toepassen om real-time beveiligingsinzichten voor versleuteld verkeer te bieden met een nauwkeurigheid van 99,993%.
Met Cisco-infrastructuur en Stealthwatch kunnen organisaties metagegevens analyseren en AI toepassen om real-time beveiligingsinzichten voor versleuteld verkeer te bieden met een nauwkeurigheid van 99,993%.
Bedreigings- en malwaredetectie in versleuteld verkeerCisco-beveiligingsoplossingen – waaronder Stealthwatch, TrustSec, Identity Services Engine en Rapid Threat Containment – verwijderen bedreigingen in het gehele netwerk.BeperktHPE vereist netwerk-offloading.
Cisco-beveiligingsoplossingen – waaronder Stealthwatch, TrustSec, Identity Services Engine en Rapid Threat Containment – verwijderen bedreigingen in het gehele netwerk.HPE vereist netwerk-offloading.
Draadloze interferentie of bedreigingen identificerenCisco Aironet access points gebruiken CleanAir, Hyperlocation Module en Flexible Radio Assignment om beveiligingsbedreigingen en RF-interferentie te lokaliseren en elimineren.HPE’s softwaregebaseerde oplossing is onvoldoende efficiënt en scant niet doorlopend alle kanalen.
Cisco Aironet access points gebruiken CleanAir, Hyperlocation Module en Flexible Radio Assignment om beveiligingsbedreigingen en RF-interferentie te lokaliseren en elimineren.HPE’s softwaregebaseerde oplossing is onvoldoende efficiënt en scant niet doorlopend alle kanalen.
Actief lerende beveiligingInformatiefeeds van Talos versterken de netwerkbeveiliging tegen bekende en opkomende bedreigingen.Via de acquisitie van Niara en integratie in ClearPass kan HPE machine learning voor beveiligingsproblemen bieden.
Informatiefeeds van Talos versterken de netwerkbeveiliging tegen bekende en opkomende bedreigingen.Via de acquisitie van Niara en integratie in ClearPass kan HPE machine learning voor beveiligingsproblemen bieden.
Betrouwbare systemenSDL (Secure Development Lifecycle) wordt gepubliceerd en is controleerbaar. Producten zijn voorzien van vertrouwensankers, kunnen beveiligd opstarten en hebben opties om de uitvoering van bestanden te voorkomen. Software wordt digitaal ondertekend. Beperkt
SDL (Secure Development Lifecycle) wordt gepubliceerd en is controleerbaar. Producten zijn voorzien van vertrouwensankers, kunnen beveiligd opstarten en hebben opties om de uitvoering van bestanden te voorkomen. Software wordt digitaal ondertekend.
Gedistribueerde detectie van beveiligingsabnormaliteiten
Optimalisatie van workflow bij respons op incidenten

Programmeerbaarheid

On-box analyses
Door ASIC’s ondersteunde programmeerbare pipelineBeperktHuawei's ENP2 is opgenomen in beperkte delen van de portfolio en heeft niet bewezen in de toekomst functionaliteit te bieden.
Huawei's ENP2 is opgenomen in beperkte delen van de portfolio en heeft niet bewezen in de toekomst functionaliteit te bieden.
Modelgebaseerde programmeermogelijkhedenBeperkt

Bijgewerkt op 11 oktober 2017, gebaseerd op openbare informatie.

Andere netwerktechnologieën vergelijken

Chat Live met een Cisco Vertegenwoordiger

Cisco:

  • Welkom bij Cisco!
  • Kan ik U assisteren met het vinden van het juiste product