Har du ett konto?

  •   Anpassat innehåll
  •   Dina produkter och support

Behöver du ett konto?

Skapa ett konto

Cisco Expert Talks

Webinarier levererade av Ciscos egna experter

Samverkan

Cisco Spark- ett enkelt sätt att kommunicera.

Digitaliseringen föder nya arbetssätt som ofta är mer rörliga och ställer andra krav på samarbetsmöjligheter. Daniel Portillo på Cisco Collaboration förklarar.

Niklas Golve presenterar Spark som plattform och Spark Board. Detta är plattformen som gör företag mer produktiva, sparar tid och resurser. (7min)

Nätverk

Inomhuspositioneringstjänster från Cisco

Positioneringstjänster för inomhusbruk har funnits tillgängliga under många år, men det är först på senare tid som affärsnyttan i dessa system har blivit uppenbar. (11 min)

SDA frigör mjukvaran från hårdvaran

I en ny mobil värld där datatrafiken växer explosionsartat är mycket hos IT-avdelningarna manuellt och tidskrävande. Lösningen är Cisco SDA (Software Defined Access) som är öppet och programmerbart med bred support. Frigör tid från nätverket som istället kan användas till att öka kreativiteten. (9 min)

 

Meraki - Introduktion till cloud networking

Anmäl er till en introduktion av Cisco Meraki och våra molnmanagerade nätverkslösningar. Vi kommer att visa hur nätverket enkelt kan hanteras genom molnet vilket ger en ökad pålitlighet, enklare drift och administration samt en lägre totalkostnad – detta genom att demonstrera alla dessa spännande funktioner via en live demo av Merakis dashboard.

Säkerhet

Cisco Säkerhet

När antalet enheter som ansluter till nätverk ökar blir även riskerna för intrång större. Det tar ungefär 120 dagar innan företag och organisationer upptäcker att de blivit utsatta. Det betyder att under fyra månader kan någon komma åt skyddat material. Ett skäl är att många missar grundläggande åtgärder som segmentering och övervakning av trafiken i trådlösa anslutningar. För att lära dig mer om möjligheterna inom säkerhet, kolla på vår Expert Talks video med Chung-wai Lee och Håkan Nohre. 

Våra två säkerhetsexperter diskuterar aktuella hot som ransomware... (9min)

Datacenter

För att uppnå högre effektivitet och hantera nya leveransmodeller krävs nytänkande inom IT-infrastrukturen. (10 minutes)

 

Intresserad av att se fler Expert Talks, fast på engelska?

Våra Ciscospecialister, baserade runtom i Norra Europa, har skapat ytterligare Expert Talks för besultstagare inom IT. Lär dig om digitalisering, hur du skyddar ditt företag och jobbar mer effektivt.

 

Lösningar för småföretag. Enkelt, prisvärt och säkert.

Ciscos SMB-lösningar gör komplicerade företagsutmaningar enkla och prisvärda


Sprid ut kostnaderna för alla Cisco-lösningar över 3 år med 0% ränta

Ta din verksamhet framåt utan att kassaflödet blir lidande. Med Ciscos Easylease-program och utvalda finanspartners.

  • Du finansierar hårdvara, programvara och tjänster med 0 % krav.
  • Liten insats och förmånliga 36-månadersräntor.
  • Ansökningsproceduren är enkel och snabb.
  • Säkra flexibiliteten och produktiviteten till lägsta möjliga totalkostnad.