Little Girl
Cisco Expo 2008

Cisco Networking Academy (NetAcad)Cisco Networking Academy Program (NetAcad) u našoj zemlji postoji od 2002. godine i kroz njega je do sada sa uspehom prošlo više�stotina �polaznika. I ove godine domaćin štanda za NetAcad Program je regionalna akademija koja se nalazi u Beogradu u okviru RCUBa (Računarski Centar Univerziteta Beograd).

Kao učesnike konferencije, sa kojima možete stupiti u kontakt, ove godine očekujemo i predstavnike lokalnih akademija u Srbiji i Crnoj Gori: Elektrotehnički fakultet Beograd, Fakultet tehničkih nauka Novi Sad, Elektrotehnički fakultet Podgorica, Elektronski fakultet Niš, Viša�elektrotehnička škola Beograd, Viša škola za ICT Beograd, Viša poslovna škola Blace, kao i regionalna akademija u okviru Vojske Srbije

Na izložbenom prostoru regionalne Cisco akademije ćete biti u prilici da saznate koje su novosti u samom programu, kao i opise kurseva koji se mogu pohađati na našim akademijama.

Instruktori RCUB-ove regionalne Cisco akademije su organizovali interesantno takmičenje za zainteresovane posetioce Cisco Expo-a u pauzama između predavanja. Takmičenje će biti u teorijskom (kvalifikacije) i praktičnom (finalne runde) poznavanju osnova računarskih mreža poput Frame Relay, EIGRP, OSPF i sličnih tehnologija na CCNA nivou znanja. Ostali posetioci će moći da prate takmičenje i da bodre svoje kolege.

Pobednike očekuju vredne nagrade i proglašenje na svečanoj završnici konferencije!

Dobro dosli na izložbeni prostor Cisco Networking Academy Programa gde možete na vreme rezervisati Vaše mesto u takmičenju!

Partneri

Srebrni partneri

Bronzani partneri

Tehnološki partneri

Sponzor konferencije

Green partner

Medijski partneri

© 1992-2007 Cisco Systems, Inc. All rights reserved. Terms and Conditions | Privacy Statement | Cookie Policy | Trademarks of Cisco Systems, Inc.