Cisco AMP bovenaan in test van NSS Labs

Ontdek waarom Cisco Advanced Malware Protection (AMP) de hoogste beveiligingseffectiviteit behaalt in het testrapport van NSS Labs voor inbreukdetectiesystemen voor 2015. Voorbeeld van overzicht

Open hier het rapport en uw resourcekit

Beheer geavanceerde malware met meer zichtbaarheid

Ontdek hoe u uw organisatie in het gehele aanvalsspectrum kunt beschermen. U kunt AMP-technologie (Cisco Advanced Malware Protection) binnen de gehele beveiligingsinfrastructuur implementeren om aan uw specifieke beveiligingsbehoeften te voldoen. Ontdek de verschillende manieren waarop Cisco AMP kan worden geïmplementeerd, van endpoints tot het netwerk, mobiele apparaten en virtuele omgevingen.

Voorbeeld

Profiteer van doorlopende endpointbescherming

In deze paper leest u hoe continue geavanceerde bescherming tegen malware meer inzicht biedt in aanvallen dan ooit tevoren. Beperk aanvallen snel en herstel ze zonder dat eindgebruikers en het beveiligingspersoneel er last van hebben. Ontdek tegelijkertijd hoe u toekomstige aanvallen in real-time kunt voorkomen. Stel beveiligingsteams in staat om te denken als hacker en maatregelen te nemen voor, tijdens en na een aanval.

Voorbeeld

Wat belangrijk is bij het kiezen van een AMP-oplossing

Bescherming tegen malware moet, om effectief te zijn, net zo ondoordringbaar en geavanceerd zijn als de malware waartegen bescherming moet worden geboden, van de cloud tot het netwerk en het endpoint. Lees deze handleiding voor kopers om te weten te komen over welke essentiële mogelijkheden een AMP-oplossing moet beschikken en welke belangrijke vragen u potentiële AMP-leveranciers moet stellen.

Voorbeeld