Beter resultaat met voortreffelijke video | Cisco Collaboration - Cisco

 

Forbes Insights: acht manieren om innovatie te stimuleren

Van gebruiksvriendelijke desktopvideo tot collaboration rooms van onze TelePresence-systemen: u kunt nu face-to-face in gesprek gaan wanneer u maar wilt. Nu is het moment voor een nieuwe benadering van collaboration om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Bekijk het voorbeeld voor meer informatie.

Het Forbes-rapport ophalen

De vijf beste manieren om succes te
boeken met video-collaboration

De nieuwe generatie leert met video om te gaan lang voordat ze het eerste telefoontje plegen. Het is daarom uiterst belangrijk om te begrijpen hoe mensen willen werken. Het doel is alle onderdelen samen te laten werken: spraak, video, webconferencing. Bekijk deze handleiding om de vijf manieren te ontdekken waarop video u kan helpen succesvol te zijn.

Nu ontdekken

Cisco Virtual Meetings: Stappenplan

Hoe kunt u uw mensen de capaciteit geven om meer gedaan te krijgen? Met Cisco is het implementeren van video-collaboration eenvoudig en betaalbaar, van de desktop tot de bestuurskamer. U kunt kiezen voor implementatie op locatie, in de cloud, of beide, zonder dat het ten koste gaat van de werknemerservaring of beveiliging. We hebben dit stappenplan samengesteld om u te helpen.

Nu verkennen

Ontdek hoe voortreffelijk video is

Maak uw organisatie productiever met Cisco Collaboration. Transformeer de ervaring voor uw werknemers en klanten door overal beter samen te werken.