Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

HEALTHCARE

Gezondheidszorg digitaal versnellen

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg maakt zich op voor een ingrijpende digitale transformatie. Denk aan robots die zelfstandig opereren, software die concurreert met menselijke radiologen en slimme pillen die vanuit het lichaam data over vitale functies doorsturen naar een app. Cisco helpt de gezondheidszorg digitaal te versnellen door digitale barrières te doorbreken en zorgmedewerkers te ondersteunen in het omarmen van de juiste technologische innovaties. 

35% minder sterfte in ziekenhuis door e-health

In dit ziekenhuis werden het aantal sterfgevallen verminderd door middel van digitale zorgoplossingen.

In dit land maken ze een hele stad gezond

Neem een voorbeeld aan de Belgische stad Hasselt. Door het creëren van collectieve impact pakken zij het zorg-probleem aan. Wilt u weten hoe?

Nooit meer zoeken naar gezondheidsinformatie

Deze Israëlische start-up maakt googelen naar gezondheidsinformatie overbodig.

Vandaag aan de slag met de zorg van morgen

Hoe enthousiasmeert u uw medewerkers voor digitale zorgtoepassingen? In deze whitepaper leggen we uit hoe u uw medewerkers vanaf de start betrekt bij de ontwikkeling van zorg op afstand binnen uw organisatie.

100% digitalisering van de zorg? Het kan!

Estland staat bekend als een sterk gedigitaliseerde samenleving. Ook op het gebied van digitale zorg loopt Estland voorop. Lees hier wat de truc is van het land.

Ontmoet onze specialist

Martijn Mol, track lead Healthcare binnen Digitale Versnelling Nederland

De meeste winst denken we te kunnen behalen door het verbeteren van de samenwerking tussen professionals onderling en met patiënten, de communicatie met de arts en multidisciplinair overleg.