Fedezze fel a videózás új dimenzióit

Tegye hatékonyabbá szervezetét a Cisco együttműködési megoldásai segítségével. Hozza közelebb alkalmazottai és ügyfelei számára az együttműködést.

Forbes Insights: 8 módszer az innováció elősegítéséhez

A Cisco széles termékpalettája, mint az asztali videók vagy TelePresence rendszerek, személyesebbé teszi a kapcsolattartást az ügyfelekkel. Modern együttműködés az üzleti eredményekért. További információért tekintse meg összefoglalónkat. A teljes tájékoztatóért, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Összefoglaló

Sikeres videoalapú együttműködés 5 lépésben

A munkaerő következő generációja a videó használatával együtt nő fel. Ezért fontos megértenünk, hogyan tudnak leginkább sikeresen együttműködni. Alapvető elvárás a hang, videó és webkonferencia együttes biztosítása. Tekintse meg útmutatónkat, melyből megismerheti a sikeres videoalapú együttműködéshez szükséges 5 lépést.

Részletek

Hatékony Virtuális Megbeszélés: Útmutató

Hogyan segíthet munkatársainak abban, hogy jobban teljesítsenek? A Cisco a videoalapú együttműködést egyszerű és megfizethető megoldássá teszi. A telepített vagy az elérhető felhő megoldások kiváló minőséget és biztonságot nyújtanak. Bővebb tájékoztatásért olvassa el alábbi útmutatónkat!

Részletek

Űrlap kitöltése