Onko sinulla tili?

 •   Mukautettu sisältö
 •   Tuotteet ja tuki

Tarvitsetko tilin?

Luo tili

Cisco Connect Helsinki 2020

Helsinki | 07-04-2020

 • Ajankohta:7.4.2020
 • Paikka:Kaapelitehdas, Merikaapelihalli,
  Tallberginkatu 1 C 15, 00180 Helsinki,
  Finland
  Ajo-ohjeet
 • Kesto: 8.00 - 18.00

Tapahtuma

You make possible. Teknologia on kaiken keskiössä. IT on liiketoiminnan keskiössä. Organisaatiot niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla hyödyntävät yhä enemmän teknologiaa innovaation, asiakasarvon sekä kilpailukyvyn lisäämiseksi.

Tämä digitaalinen vallankumous on asettanut ennennäkemättömät paineet IT:lle. Laitteiden määrän moninkertaistuminen, mobiliteetti, datamassat, kyberturvallisuus sekä sovellusten keskeinen rooli ja niiden pirstaloitunut elinympäristö tekevät verkosta yhä kriittisemmän jokaiselle organisaatiolle.

Huhtikuussa 2020 Cisco Connectissa kokoontuu yli 700 IT- ja liiketoimintapäättäjää erikokoisista organisaatiosta ja eri puolelta Suomea kuulemaan millainen on Internet of the Future ja keskustelemaan miten verkko voi palvella organisaatioitamme paremmin. Muutoshitaudesta muutosnopeuteen, perusliitettävyydestä oivalluksiin ja digitaalisen liiketoiminnan älykkään alustan toteuttamiseen. 

Miksi osallistua

 • Ainutlaatuinen sisältö – Asiaa ja inspiraatiota sekä liiketoiminnalle että tietohallinnolle. Internet of the Future – sovellusten vallankumous, IT-infrastruktuurin revoluutio, datan suojaus ja kyberturva sekä tulevaisuuden IT-taidot ja tiimityö.
  Tapahtuman keynote-puhujana esiintyy Bruce Dickinson. Muusikko, Iron Maidenin laulaja, lentäjä, kirjailija, miekkailija ja sijoittaja käsittelee keynote-puheenvuorossaan luovuutta ja rohkeutta liiketoiminnassa.
 • Näyttelyalue – Laaja kattaus demoja, asiakastoteutuksia, eksklusiivisia etuja, mahdollisuus keskustella Ciscon ja kumppaneiden asiantuntijoiden kanssa.
 • Verkostoituminen – Keskustelumahdollisuuksia koko päivän ja erityisesti iltapäivän cocktailtilaisuudessa.

Paikka ja ajankohta

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli
Tallberginkatu 1 C 15, 00180 Helsinki

Tiistai 7.4.2020

 • Ovet aukeavat klo 8.00
 • Ohjelma alkaa klo 9.00
 • Tapahtuma päättyy klo 18.00

Lisätietoja tapahtumasta

cisco-connect-fi@cisco.com

Ohjelma

  Ohjelma 1 - Main Stage Ohjelma 2 - Break out Room
8.00-8.45 Rekisteröinti alkaa ja ovet aukeavat  
9.00-10.00 Internet of the Future- Janne Tägtström, Country Manager for Finland and Baltics at Cisco  
10.00-11.00 Key Note- Bruce Dickinson, Brittiläinen muusikko ja lauluntekijä, lentäjä, kirjailija, yrittäjä, kekseliäs business ajattelija ja sijoittaja. Hänet tunnetaan parhaiten Iron Maiden -yhtyeen pitkäaikaisena solistina. Hän käsittelee innostavasti puheenvuorossaan luovuutta, johtajuutta ja haastaa meitä kaikkia tekemään rohkeita päätöksiä liiketoiminnassa.  
11.00-11.30 Kahvitauko  
  Ohjelma 1 - Main Stage Ohjelma 2 - Break out Room
11.30-12.00 Secure intelligent infrastructure, transforming your digital business- Ivan Duggan, Director Enterprise Networks & Infrastructure at Cisco Managing the Application Experience- how organisations can build  open software platform to automatically and securely provision. Juulia Santala, Technical Solutions Specialist at Cisco
12.00-12.30 AI in CyberSecurity at this event.
The media makes sensationalistic claims about AI. Is it a rising trend or just a buzzword? We’ll go beyond the hype and show you real-world examples of algorithms that help us keep our customers safe on the Internet, anywhere their users go- Dhia Mahjoub, Head of Security Research at Cisco 
Cygate- Kumppanipuheenvuoro
12.30-13.30 Lounas, ohjelma näyttelyalueella  
  Ohjelma 1 - Main Stage Ohjelma 2 - Break out Room
13.30-14.00 Cisco Customer Experience- Koenraad Bastiens, Director Customer Experience at Cisco Atea- Kumppanipuheenvuoro
14.00-14.30 Digitaalinen organisaatio tarvitsee tämän vuosikymmenen infrastruktuuriin- Aki Anttila, Elisa  Kuinka hankitaan transformaatio budjetti IT hankkeelle? Mika Karjalainen, Silverplanet 
14.30-15.00 Kahvitauko  
  Ohjelma 1 - Main Stage Ohjelma 2 - Break out Room
15.00-15.30 Independent Multicloud -  Annika Gruvstad, Leader System Engineer and Technology Transformation at Cisco Northern Europe CGI-Kumppanipuheenvuoro
15.45-16.15 Panel discussion: Future IT Skills and Empowering team  
16.15-18.00 Showroom open and cocktail  

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Kumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Atea

Atea

Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Sovitamme ketterästi tietotekniikan vastaamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be.

Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta, ja meillä on n. 450 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja.

Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti 12 toimipisteestämme käsin. Kaikessa työssämme teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.

Atea on sitoutunut vastuulliseen ympäristöajatteluun ja tarjoamme myös asiakkaillemme ympäristöä säästäviä it-ratkaisuja. Atealla on ollut sekä ympäristösertifiointi (ISO14001) että laatusertifiointi (ISO9001) jo vuodesta 2002.

 

CGI

CGI

CGI on maailman ja Suomen suurimpia riippumattomia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 77 500 konsulttia ja muuta asiantuntijaa. CGI tarjoaa kokonaisvaltaista palveluvalikoimaa asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen, integrointiin ja hallintaan. Palvelutuotannossa CGI luottaa paikalliseen läsnäoloon, globaaleihin palveluverkostoihin ja IP-ratkaisuihin auttaessaan asiakkaita saavuttamaan tuloksia ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa. Lue lisää: cgi.fi.

 

Elisa

Elisa

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Lisätietoja, www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj

 

Insoft Services

Insoft Services

Olemme ylpeitä asemastamme Cisco Learning Specialized Partner -koulutuskumppanina. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme Ciscon virallisen koulutusohjelman kurssit. Toimitte sitten missä hyvänsä tietotekniikan tehtävässä, meillä on tarjota teille räätälöity koulutusratkaisu, jonka avulla voitte kehittää osaamistasi ja tulla aina vain arvokkaammaksi osaksi tiimiäsi. Olemme yksi harvoista Cisco Business Learning Partner -koulutuskumppaneista, mikä tarjoaa meille vielä lisää välineitä asiakkaidemme organisaatioiden kehittämiseen. Voimme tuottaa myynnin ja myynnin tuen koulutuksia Cisco Approved Offeringina.

 

Cygate

Telia Finland

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme tuoda sinut, yrityksesi ja yhteisösi lähemmäs asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Sijoitamme joka vuosi suomalaisiin yhteyksiin noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä noin 3500 ihmiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia muita. Pitkä historiamme Suomessa alkaa jo vuodesta 1855.
Olemme tänä päivänä ammattitaitoinen, kansainvälinen ja monipuolinen ICT-talo, joka tarjoaa ratkaisuja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Meidän kanssamme on turvallista kulkea kohti tulevaisuutta. Viimeisten vuosien aikana olemme investoineet satoja miljoonia euroja ICT-osaamiseemme ja rakentaneet Euroopan tietoturvallisimman datakeskuksen.

Cygate

Telia Cygate on arvostettu ICT-ratkaisujen ja -palvelujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjun, identiteetinhallinnan, sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa.
Korkea tietoturva on kaiken perusta. Turvaamme ja varmistamme asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden ja ketterän kehityksen yli 400 huippuasiantuntijan, liki 600 IT-alan sertifikaatin ja 24/7-operaatioiden voimin.

Tavataan osastollamme!

Muut tärkeät kumppanit

Comstor techdata Dustin Mintly fujitsu Praecom Tietokeskus Praecom Appdynamics Appdynamics Appdynamics

Puhujat

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson - Businessman, Pilot and Lead Singer of Iron Maiden

Bruce Dickinson is a charismatic and unique keynote speaker at any business event. As an entrepreneur, creative business thinker, commercial pilot and brew master, in addition, of course, to being the lead singer of Iron Maiden, he is a true renaissance man. Bruce is chairman of a company called GoldiLOx Space, a commercial astronaut training company, and Vice-Chairman of Pouncer, a design of drone designed to aid famine relief around the globe. He is also the man behind Cardiff Aviation, which specializes in heavy maintenance of Airbus and Boeing commercial aircraft and the training of pilots. Bruce’s passion for aviation keeps him flying a variety of aircraft, amongst his other ventures.

Bruce delivers world class speeches to corporations around the globe. He compares the challenges of operating in the world of rock music and commercial aviation with those in the business world; from teamwork, forward planning and the ability to learn from setbacks and move on successfully. He focuses on turning customers into fans – with information going viral all the time, which speaks volumes for business, with customers being loyal to a brand. Bruce enjoys the thrill of creativity and refreshes this spark in audiences across a range of business topics.

Topics:

 • Turning your Customers into Fans
 • Entrepreneurship
 • Corporate Culture
 • Business Start-Ups and creativity
 • Business Turnaround
 • Risk Management
 • The Travel and Aviation Industry

 

Janne Tagtstrom

Tomi Kaukinen - Cisco Connect event host

Tomi is an energetic and straightforward serial entrepreneur who is not afraid of even the craziest of ideas. He quit his well-paid job in fund management to pursue an idea conceived by an 18-year old summer intern.

Tomi did not walk the usual way on his life-path. Skipping high-school he ended up as a cleaner in the Stockholm Subway because no one wanted to hire an uneducated 16-year old. After hearing the regrets of his older colleagues' life choices Tomi Kaukinen panicked, quit his job and decided to get into the most prestigious school in Sweden, Stockholm School of Economics.

He jumped back to high school and graduated, fueled by never wanting to go back to cleaning, with straight A's. Four years later he graduated from Stockholm School of Economics.

With a background from both the world of finance, scaling companies outside of Finland and eventually burning out by the same job that was his passion, Kaukinen has many stories to tell, from hiring the former director of Real Madrid to his company, to managing entrepreneurial pressure and recovering from burnout.

"When I talk about entrepreneurship I talk about life. We have too many prejudices about what other people do and think. I want to remove the culture of fear from people's lives by showing my own vulnerability and mistakes I've made along the way. I've made mistakes, but hey, here I am, alive and kicking. It's time to make modern age more humane. Through humor and experience. If you can't laugh at your own mistakes, you can't live a full life!"

LinkedIn

Instagram

FaceBook

 

Ivan Duggan

Ivan Duggan - Director Enterprise Networks (EN) & Infrastructure, Europe, Middle East, Africa & Russia, Cisco

Ivan vastaa Ciscon koko EMEAR:in reitittimien, kytkimien ja langattomien ratkaisuista. Lähes 50% EMEAR:in liikevaihdosta muodostuu näistä tuotteista. Näillä ratkaisulla voidaan parantaa asiakkaiden digitalisaatiota, kilpailukykyä sekä tuottaa parempaa loppukäyttäjä kokemusta tuomalla IT-palveluiden perusteet 2020-luvulle.

Ivan on työskennellyt Ciscolla vuodesta 1999 asti. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus tietoliikennealalta. Hänellä on laaja kokemus sekä kotimaan että ulkomaankaupan myynnistä, hän on ollut näiden vuosien aikana myös useissa Ciscon johtotehtävissä Irlannissa sekä EMEAR:ssa.

Aikaisemmissa rooleissaan Ivan on mm. vastannut strategisen myyntistrategian rakentamisesta. Hän on myös ollut päävaikuttajana ja viestinviejänä keskusteltaessa teknologian tärkeydestä innovaatioiden ja talouskasvun edistämiseksi sekä medialle että hallitukselle. Hän johti myös EMEAR:in Arkkitehtuuri ja Ratkaisut -yksikköä, jossa hänen vastuullaan oli asiakkaiden ja kumppanien menestyksen varmistaminen Ciscon tuotteiden ja palveluiden avulla.

LinkedIn

 

Annika Gruvstad

Annika Gruvstad - Technology Transformation and Systems Engineering Leader, Cisco Northern Europe

Annika is responsible for the Systems Engineering community across 11 countries in Cisco Northern Europe and as part of the North Senior Leadership team she works to develop and evolve Cisco’s go to market strategy for the future – with a key focus on customer digitization, creating business value through leveraging platform API and developing digital business agility. She has been with Cisco for 14 years and has held leadership roles in Cyber Security, Enterprise Networking and in Sales.

LinkedIn

Twitter: @agruvstad

 

Dr. Dhia Mahjoub

Dr. Dhia Mahjoub - Head of Security Research at Cisco Umbrella

He works with his team on building large scale threat detection and threat intelligence systems, driving new product features and supporting major business deals in the US, Europe, and APAC.

Dhia has 15+ years’ experience in network security, has authored patents with OpenDNS and holds a PhD in graph data analysis.

He’s been supporting Law Enforcement through his investigation of cybercrime and speaking about it at the Europol-INTERPOL Cybercrime Conference, the Dutch NCSC One Conference and the SANS CTI Summit. Dhia has given keynotes at KPMG and Orange security events and is a frequent speaker at conferences worldwide including Black Hat, Defcon, Virus Bulletin, RSA, FS-ISAC and FIRST.

LinkedIn

 

Janne Tagtstrom

Janne Tägtström - Cisco Suomen ja Baltian Teknologian Suursmurffi, teknologia revoluution draivaaja ja pitkäaikainen Ciscolainen

Jannen intohimo teknologiaa kohtaan näkyy ja kuuluu hänen puheenvuorossaan. Hänellä on käytännönläheinen tapa käsitellä vaikeitakin asioita ja kertoa ne selkokielellä liiketoimintahyötyjä unohtamatta.

LinkedIn

 

Ivan Duggan

Juulia Santala - Verkkojen ja Ohjelmoitavuuden asiantuntija Ciscolla

Juulian intohimona on kehittää, rakentaa ja mahdollistaa uusia toimintatapoja ja ratkaisuja kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa Ciscon ratkaisujen ohjelmoitavia rajapintoja hyödyntäen. Juulia on vastuussa Suomen ja Baltian maiden Cisco DevNet yhteisöstä ja ohjelmoitavuus koulutuksista.

LinkedIn

Koulutus

Evolution of Networks - Cisco Approach to SDN using Cisco SDA/SDWAN and ACI

Organizer: Insoft Services

13.30 – 15.00

By going back in time and explaining the history of SDN and how it all started, this presentation makes sense of the SDN efforts of the industry nowadays, explains how Cisco is leading the way and will give some insights on what are the next steps on the SDN journey. Short technical demos of the most impactful features on SD-A using Cisco DNA Center, ACI and SD-WAN with practical scenario-driven implementation will be explained.

The Evolution of Networks training workshop will be held in English and in order to participate you have to be registered at Cisco Connect Helsinki 2020 event.

Ilmoittautuminen