Onko sinulla tili?

 •   Mukautettu sisältö
 •   Tuotteet ja tuki

Tarvitsetko tilin?

Luo tili

Cisco Connect Helsinki 2020

Helsinki | 07-04-2020

 • Ajankohta:7.4.2020
 • Paikka:Kaapelitehdas, Merikaapelihalli,
  Tallberginkatu 1 C 15, 00180 Helsinki,
  Finland
  Ajo-ohjeet
 • Kesto: 8.00 - 18.00

Tapahtuma

You make possible. Teknologia on kaiken keskiössä. IT on liiketoiminnan keskiössä. Organisaatiot niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla hyödyntävät yhä enemmän teknologiaa innovaation, asiakasarvon sekä kilpailukyvyn lisäämiseksi.

Tämä digitaalinen vallankumous on asettanut ennennäkemättömät paineet IT:lle. Laitteiden määrän moninkertaistuminen, mobiliteetti, datamassat, kyberturvallisuus sekä sovellusten keskeinen rooli ja niiden pirstaloitunut elinympäristö tekevät verkosta yhä kriittisemmän jokaiselle organisaatiolle.

Huhtikuussa 2020 Cisco Connectissa kokoontuu yli 700 IT- ja liiketoimintapäättäjää erikokoisista organisaatiosta ja eri puolelta Suomea kuulemaan millainen on Internet of the Future ja keskustelemaan miten verkko voi palvella organisaatioitamme paremmin. Muutoshitaudesta muutosnopeuteen, perusliitettävyydestä oivalluksiin ja digitaalisen liiketoiminnan älykkään alustan toteuttamiseen. 

Miksi osallistua

 • Ainutlaatuinen sisältö – Asiaa ja inspiraatiota sekä liiketoiminnalle että tietohallinnolle. Internet of the Future – sovellusten vallankumous, IT-infrastruktuurin revoluutio, datan suojaus ja kyberturva sekä tulevaisuuden IT-taidot ja tiimityö.
  Tapahtuman keynote-puhujana esiintyy Bruce Dickinson. Muusikko, Iron Maidenin laulaja, lentäjä, kirjailija, miekkailija ja sijoittaja käsittelee keynote-puheenvuorossaan luovuutta ja rohkeutta liiketoiminnassa.
 • Näyttelyalue – Laaja kattaus demoja, asiakastoteutuksia, eksklusiivisia etuja, mahdollisuus keskustella Ciscon ja kumppaneiden asiantuntijoiden kanssa.
 • Verkostoituminen – Keskustelumahdollisuuksia koko päivän ja erityisesti iltapäivän cocktailtilaisuudessa.

Paikka ja ajankohta

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli
Tallberginkatu 1 C 15, 00180 Helsinki

Torstai 7.4.2020

 • Ovet aukeavat klo 8.00
 • Ohjelma alkaa klo 9.00
 • Tapahtuma päättyy klo 18.00

Lisätietoja tapahtumasta

cisco-connect-fi@cisco.com

Ohjelma

     
8.00-8.45 Rekisteröinti alkaa ja ovet aukeavat  
  Kaikille yhteinen ohjelma  
9.00-10.00 Internet of the Future - Janne Tägtsröm, CTO Cisco Finland and Baltics  
10.00-11.00 Key Note - Bruce Dickinson, Brittiläinen muusikko ja lauluntekijä, lentäjä, kirjailija, yrittäjä, kekseliäs business ajattelija ja sijoittaja. Hänet tunnetaan parhaiten Iron Maiden -yhtyeen pitkäaikaisena solistina. Hän käsittelee innostavasti puheenvuorossaan luovuutta, johtajuutta ja haastaa meitä kaikkia tekemään rohkeita päätöksiä liiketoiminnassa.  
11.00-11.30 Kahvitauko  
  Ohjelmalinja 1 Ohjelmalinja 2
11.30-12.00 Secure intelligent infrastructure, transforming your digital business - Ivan Duggan, Director Enterprise Networks & Infrastructure Cisco ELISA- Kumppanipuheenvuoro
12.00-12.30 Umbrella secure network - Dhia Mahjoub, Head of Security Research at Cisco Cygate- Kumppanipuheenvuoro
12.30-13.30 Lounas, ohjelma näyttelyalueella  
  Ohjelmalinja 1 Ohjelmalinja 2
13.30-14.00 Cisco Customer Experience - Koenraad Bastiens, Director Customer Experience at Cisco Independent Multicloud - Simplifying the inherit complexity involved to efficiencly use multiple Cloud XaaS providers. This session provides steps and instructions to different organisations how to accelerate innovation, maximize return on investments, and achieve business objectives.
14.00-14.30 Managing the Application Experience - How organisations can build open software platform to automatically and securely provision the resources to deliver applications and services in the best, most efficient way possible on the lowest cost infrastructure, public or private…any app, any cloud, and any scale. Atea- Kumppanipuheenvuoro
14.30-15.00 Kahvitauko, ohjelmaa näyttelyalueella  
  Ohjelmalinja 1 Ohjelmalinja 2
15.00-15.30 Kuinka hankitaan transformaatio budjetti IT hankkeelle? Mika Karjalainen CGI-Kumppanipuheenvuoro
  Kaikille yhteinen ohjelma  
15.45-16.15 Paneelikeskustelu: Future IT Skills and Empowering team  
16.15-18.00 Cocktails, ohjelmaa näyttelyalueella  

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Kumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Atea

Atea

Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Sovitamme ketterästi tietotekniikan vastaamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be.

Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta, ja meillä on n. 450 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja.

Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti 12 toimipisteestämme käsin. Kaikessa työssämme teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.

Atea on sitoutunut vastuulliseen ympäristöajatteluun ja tarjoamme myös asiakkaillemme ympäristöä säästäviä it-ratkaisuja. Atealla on ollut sekä ympäristösertifiointi (ISO14001) että laatusertifiointi (ISO9001) jo vuodesta 2002.

 

CGI

CGI

CGI on maailman ja Suomen suurimpia riippumattomia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 77 500 konsulttia ja muuta asiantuntijaa. CGI tarjoaa kokonaisvaltaista palveluvalikoimaa asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen, integrointiin ja hallintaan. Palvelutuotannossa CGI luottaa paikalliseen läsnäoloon, globaaleihin palveluverkostoihin ja IP-ratkaisuihin auttaessaan asiakkaita saavuttamaan tuloksia ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa. Lue lisää: cgi.fi.

 

Elisa

Elisa

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,2 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä, vuonna 2018 liikevaihtomme oli 1,83 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 800. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj

 

Insoft Services

Insoft Services

Olemme ylpeitä asemastamme Cisco Learning Specialized Partner -koulutuskumppanina. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme Ciscon virallisen koulutusohjelman kurssit. Toimitte sitten missä hyvänsä tietotekniikan tehtävässä, meillä on tarjota teille räätälöity koulutusratkaisu, jonka avulla voitte kehittää osaamistasi ja tulla aina vain arvokkaammaksi osaksi tiimiäsi. Olemme yksi harvoista Cisco Business Learning Partner -koulutuskumppaneista, mikä tarjoaa meille vielä lisää välineitä asiakkaidemme organisaatioiden kehittämiseen. Voimme tuottaa myynnin ja myynnin tuen koulutuksia Cisco Approved Offeringina.

 

Cygate

Telia Finland

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme helpottaa sinun, yrityksesi ja yhteisösi arkea. Pitkä historiamme Suomessa alkaa jo vuodesta 1855. Sijoitamme joka vuosi suomalaisiin yhteyksiin noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä noin 3100 ihmiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia muita. Vuoden 2017 lopussa noin 4,2 miljoonaa liittymäasiakasta oli valinnut meidät operaattorikseen. Olemme osa kansainvälistä Telia Companya, joka toimii 13 maassa Norjasta Turkkiin. Maailmanlaajuisten yhteyksien ansiosta tarjoamme sinulle parhaat palvelut missä ikinä liikutkin.

Cygate

Tarjoamme asiakkaillemme uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Tule tutustumaan osastoomme!

Muut tärkeät kumppanit

Comstor techdata Dustin Mintly

Puhujat

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson - Businessman, Pilot and Lead Singer of Iron Maiden

Bruce Dickinson is a charismatic and unique keynote speaker at any business event. As an entrepreneur, creative business thinker, commercial pilot and brew master, in addition, of course, to being the lead singer of Iron Maiden, he is a true renaissance man. Bruce is chairman of a company called GoldiLOx Space, a commercial astronaut training company, and Vice-Chairman of Pouncer, a design of drone designed to aid famine relief around the globe. He is also the man behind Cardiff Aviation, which specializes in heavy maintenance of Airbus and Boeing commercial aircraft and the training of pilots. Bruce’s passion for aviation keeps him flying a variety of aircraft, amongst his other ventures.

Bruce delivers world class speeches to corporations around the globe. He compares the challenges of operating in the world of rock music and commercial aviation with those in the business world; from teamwork, forward planning and the ability to learn from setbacks and move on successfully. He focuses on turning customers into fans – with information going viral all the time, which speaks volumes for business, with customers being loyal to a brand. Bruce enjoys the thrill of creativity and refreshes this spark in audiences across a range of business topics.

Topics:

 • Turning your Customers into Fans
 • Entrepreneurship
 • Corporate Culture
 • Business Start-Ups and creativity
 • Business Turnaround
 • Risk Management
 • The Travel and Aviation Industry

 

Ivan Duggan

Ivan Duggan - Director Enterprise Networks (EN) & Infrastructure, Europe, Middle East, Africa & Russia, Cisco

Ivan vastaa Ciscon koko EMEAR:in reitittimien, kytkimien ja langattomien ratkaisuista. Lähes 50% EMEAR:in liikevaihdosta muodostuu näistä tuotteista. Näillä ratkaisulla voidaan parantaa asiakkaiden digitalisaatiota, kilpailukykyä sekä tuottaa parempaa loppukäyttäjä kokemusta tuomalla IT-palveluiden perusteet 2020-luvulle.

Ivan on työskennellyt Ciscolla vuodesta 1999 asti. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus tietoliikennealalta. Hänellä on laaja kokemus sekä kotimaan että ulkomaankaupan myynnistä, hän on ollut näiden vuosien aikana myös useissa Ciscon johtotehtävissä Irlannissa sekä EMEAR:ssa.

Aikaisemmissa rooleissaan Ivan on mm. vastannut strategisen myyntistrategian rakentamisesta. Hän on myös ollut päävaikuttajana ja viestinviejänä keskusteltaessa teknologian tärkeydestä innovaatioiden ja talouskasvun edistämiseksi sekä medialle että hallitukselle. Hän johti myös EMEAR:in Arkkitehtuuri ja Ratkaisut -yksikköä, jossa hänen vastuullaan oli asiakkaiden ja kumppanien menestyksen varmistaminen Ciscon tuotteiden ja palveluiden avulla.

https://www.linkedin.com/in/ivan-duggan-7800031/

 

Janne Tagtstrom

Janne Tägtström - Cisco Suomen ja Baltian Teknologian Suursmurffi, teknologia revoluution draivaaja ja pitkäaikainen Ciscolainen

Jannen intohimo teknologiaa kohtaan näkyy ja kuuluu hänen puheenvuorossaan. Hänellä on käytännönläheinen tapa käsitellä vaikeitakin asioita ja kertoa ne selkokielellä liiketoimintahyötyjä unohtamatta.

https://www.linkedin.com/in/janne-tägtström-1027a0a/

Koulutus

Ciscon koulutuskumppani Insoft järjestää tilaisuudessa teknisen koulutuksen. Tarkempi sisältö julkaistaan tammikuussa 2020.

Ilmoittautuminen