Paranna sovellusten suorituskykyä | Ciscon datakeskus - Cisco

 
Ciscon datakeskus: IT-säästöjä ja liiketoimintaetuja

IT-säästöjä ja liiketoimintaetuja

Etsitkö uutta IT-ratkaisua? Varmista, että ymmärrät, millainen taloudellinen vaikutus valinnalla on organisaatioosi. Lue Forresterin tutkimus, joka osoittaa Cisco UCS -ratkaisun potentiaalin. Tutustu tiivistelmään ja hanki koko raportti antamalla muutamia tietoja alla olevalla lomakkeella.


Lue tiivistelmä

Lataa Forresterin raportti

Ciscon datakeskus: Paras ratkaisu sovellusmigraatioon

Paras ratkaisu sovellusmigraatioon

Oikean palvelintoimittajan valinta on tärkeä päätös sovelluksien siirron yhteydessä. Uuden alustan on vastattava erityistarpeitasi. Lue oppaastamme viisi syytä, miksi Cisco Unified Computing on paras valinta.

Katso nyt
Ciscon datakeskus: Viisi tapaa parantaa sovellusten suorituskykyä

Viisi tapaa parantaa sovellusten suorituskykyä

Liiketoimintasovellusten on toimittava ensiluokkaisesti. Älä anna hankalien ja tehottomien ratkaisujen hidastaa vauhtiasi. Lue oppaastamme viisi syytä siihen, miten yhdistetty arkkitehtuuri parantaa sovellusten suorituskykyä.

Lue lisää

Paranna sovellusten suorituskykyä

Datakeskussovellukset ovat liiketoiminnan ydin. Loppukäyttäjien käyttökokemuksen on oltava erinomainen myös silloin, kun sovelluksia siirretään ympäristöstä toiseen.

Tutustu siihen, miten voit unohtaa tuskalliset ja ongelmalliset sovellusten käyttöönotot Cisco UCS:llä ja Intelin® Xeon® -prosessoreilla.

Intel, Intel Inside -logo, Xeon ja Xeon Inside ovat Intel Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.