Yksi tehokas yhdistetty alusta | Ciscon datakeskusratkaisut - Cisco

 
Ciscon datakeskus: optimoi datakeskustoiminnot

Optimoi datakeskustoiminnot

Voit kohdistaa henkilöresursseja paremmin tärkeisiin innovaatioihin, kun IT-henkilöstön ei tarvitse kuluttaa aikaansa olemassa olevien järjestelmien hallinnointiin. Voit tehostaa ja yksinkertaistaa ydintoimintoja riippumatta nykyisistä ohjelmisto- ja tallennustilatoimittajista. Lue alla olevasta oppaasta, miten tämä voidaan tehdä. Aloita lukemalla ensin tiivistelmä. Voit hankkia täydellisen e-kirjan antamalla muutamia tietoja alla olevalla lomakkeella.


Lue tiivistelmä

Hanki e-kirja

Ciscon datakeskus: Hyödynnä uusien IT-ratkaisujen ja sovellusten nopean käyttöönoton (Fast IT) mahdollisuudet

Hyödynnä uusien IT-ratkaisujen ja sovellusten nopean käyttöönoton (Fast IT) mahdollisuudet

Ota kaikki irti pilvipalveluista, big datasta ja muista uusista teknologioista ja ota käyttöön sovellukset nopeammin organisaation koosta riippumatta - entistä turvallisemmin ja edullisemmin. Tässä oppaassa kuvataan viisi keinoa, joiden avulla voit saavuttaa Fast IT:n integroidun infrastruktuurin avulla.

Lisätietoja
Ciscon datakeskus: Yksinkertainen ja skaalautuva IT-hallinta

Yksinkertainen ja skaalautuva IT-hallinta

Ciscolla on tehokas ja edullinen ratkaisu keskisuurelle organisaatiolle, jolla on pieni IT-henkilöstö, tai organisaatiolle, joka tarvitsee sivutoimipisteissään tehokkaita datakeskustoimintoja.Cisco UCS Mini on helppokäyttöinen, skaalautuva palvelinratkaisu, joka tukee tärkeimpien tallennustilan tarjoajien ratkaisuja. Lue lisää pikaoppaastamme.


Katso nyt

Muuta datakeskustasi

Tehokas IT-ympäristö ja uusien sovellusten sulava käyttöönotto organisaation koosta riippumatta edellyttävät yksinkertaista ja automatisoitua IT-infrastruktuurin hallintaa.

Tutustu siihen, miten Ciscon ratkaisut ja Intelin® Xeon® -prosessorit vastaavat näihin haasteisiin.

Intel, Intel Inside -logo, Xeon ja Xeon Inside ovat Intel Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.